SON DAKİKA
Hava Durumu

İslam ülkeleri neden ayağa kalkmaz!

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2023 21:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 21:46

İslam coğrafyasında ne yazık ki devlet olarak sayabileceğimiz tek devlet Türkiye. İsveç ve Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e yönelik alçakça saldırıların ardından gerekli tepkiyi koyan ne yazık ki sadece Türkiye oldu. 


Oysa bir ülke kendine İslam, İslam’dan yana diyorsa böyle aşağılık bir saldırının ardından daha saniyesinde notayı verir en sert şekliyle tepkisini gösterir. Daha neye saldıracaklar ve daha neyin kavgasını vereceksiniz. 


İnsanların inançları ve törelerine saldırmanın asla izah edebilecek bir yanı olmaz, olamaz. Tabi burada asıl hedef her zaman olduğu gibi Türkiye ve Türklerdir hiç şüphesiz. Çünkü Türk demek Müslüman demektir, Müslüman demek de Türk demektir. İkisini birbirinden ayırmak mümkün değildi. 


Kukla yönetimlerin hakimiyetindeki diğer islam ülkesi diye geçenlerin bir çoğunda İslam ne yazık ki şeklen var olan ancak devlet yönetimlerinde pespaye ailelerin yer aldığı, korkak ve maşa kişiler yer alır. Dünya, İslam’ın yok olmasının önündeki en büyük engelin Türkiye ve Türk milleti olduğunu biliyor. Bin yıldır İslam’ın sancaktarlığını Türk milleti ve sıralı devletlerimizin yapması ve bin yıldır her türlü kahpeliklerine rağmen dimdik ayakta durmamız kimyalarını bozdu bozuyor.


 Avupa’dan önce İslam aleminde bir diriliş, İslam aleminde bir silkiniş gerekiyor. Batının zalimliklerine Türkiye yeter. Onlara anladıkları dilden yanıt vermeyi de her zaman olduğu gibi bilir. Ancak İslam coğrafyasındaki milletlerin mazlumluğunun biran önce sona erdirilmesi gerekir. 


Kukla yönetimlerden kurtulup, millet olarak artık kendi yollarını çizmeleri gerekir. Hilal’le Haç’ın savaşı diyoruz ya, aslında Türkiye ile Haç’ın Türk Milleti ile Haç’ın savaşı o kıyamete kadar sürecek olan. Hilal’in temsil ettiğini düşündüğümüz coğrafyalarda bu kaygıyı duyan devlet yönetimleri ne yazık ki yok. Olanlar ise zalimliği dindarlık sanıyorlar. 


Kur’an-ı Kerim’i anlamıyorlar, onun nurunu ışığını göremiyorlar ki onun için mücadele etsinler. İsveç'teki Kur’an yakma olayı net bir şekilde yıllardır Türkiye aleyhine sürdürülen faşist düşmanca tavrın zuhuru. Hollanda’da yaşananda aynı. 


Dertleri Türkiye’yi tahrik etmek. Aklıyla yürüyor devletimiz. Gereğini yapıyor. Ne şantajı yaparlarsa yapsınlar. Bir kutlu yürüyüş devam ediyor. Turan yurtları adım adım birliği yürürken, daha fazla inançlarımıza, değerlerimize, töremize saldıracakları net oltada. 


Ama bu yürüyüşü engellemez. Türk devleti hesabını sormaktan geri durmaz. Türk milleti İslam bayrağını yere düşürmedi düşürmez. Allah var gam yok. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.