SON DAKİKA
Hava Durumu

İŞLERİ GÜÇLERİ SİNYAL!

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2020 18:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2020 18:04

         Bunların işleri güçleri sinyal ve algı oluşturma. Ne var ki artık kendilerine hâkim olamıyorlar. Bilendikçe bileniyorlar. Tüm algı yönetimleri, açılan tezgâhlar, yalanlar fayda etmedikçe iyice sinirleniyorlar.

Kimdir, necidir bilmem ama son olarak Engin Yıldırım diye bir şahsın yaptığı paylaşım da darbe çağrışımı yaptı. Külliyen inkâr edip sildi ama bu arada mesaj da ulaşacağı yerlere ulaşmıştı zaten.

AYM’den yapılan açıklamada “AYM üyesinin kişisel hesabından yaptığı paylaşımdaki görüşler AYM'nin kurumsal görüşlerini yansıtmaz.” denildi ama bu da şahsın titrini değiştirmez. Üstelik bu kurumsal bir görüş olarak açıklanmış olsa zaten çok çirkin bir durum ortaya çıkardı. Buna hiçbir kurum veya kuruluşun tevessül edeceğini zannetmem. TTB hariç tabii.

Sayın Başkanımız da konuyu değerlendirirken “Talihsiz bir paylaşım keşke yapmasaydı. Ona düşmez. AYM üyesinin böyle bir açıklama yapması adeta siyasete soyunmasıdır. Siyaset yapacaksa görevinden istifa etsin, siyasete girsin. Özür yeterli mi? Başkan ve heyeti değerlendirsin.” dedi.

Gereği yapılır mı? Bekleyip göreceğiz.

Mesajın içeriği hakkında tartışmalar yapıldı, yapılıyor, yapılacak… Ne var ki, bu tartışmaları yapmak yersiz. Çünkü bariz biçimde görülüyor ne olduğu ve neye hizmet ettiği.

Engin Yıldırım ile ilgili yapılan yorumlara bakıyorum da bazıları “CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olur.” diyorlar. Baştan söyleyelim olmaz! Olsa olsa iyi bir mevki tutar. Çünkü onların adayı uzaklardan fısıldanıyor…

Onlar bu algı yönetimlerine devam ettirilirken, malum güçler de ekonomiye saldırıya devam ediyor. Bu saldırılar devam ettikçe de buradaki yalakaları bel altından saldırıyorlar.

Tutturmuşlar “damat” diye. Belli birileri bunlara “O cenahtan yüklenin” talimatı vermiş. İyi hoş da bunca saldırıya rağmen dimdik ayaktayız çok şükür. İşte bu Paganları divaneye döndüren de bu.

Neyse, bunlar eften püften işlerle uğraşa dursunlar, Sayın Başkanımız bir müjde daha verecek Cumartesi günü.

Bakalım doğalgaz rezervi bu sefer ne kadar çıkacak?

Yoksa başka kaynaklar da mı var?

Maden denince bu heykelci taifesini titrettiğine göre o konu da önemli.

Siz boş sinyallere aldırmayın…

Elbet gereği yapılır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.