SON DAKİKA
Hava Durumu

KESK kapatılsın!

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2022 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 21:00

Kamu çalışanları ya da emekçileri (hangisi olursa kabulümüz) sendikasından çok, ideolojik ve yıkıcı faaliyetlerin baş aktörlerinden birisi gibi hareket eden Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu ( KESK ) HDP ile aynı dili kullanmaya, devleti hedef almaya her zamanki gibi devam ediyor. 


HDP için bir kapatma davası sürüyor ve umuyoruz ki  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünü hedef alan, Türk Milletine kasteden teröristlere destek atan hatta onların siyasi uzantısı olan HDP Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılacak.

Ancak yetmez. 


Aynı tavır ve aynı açıklamaları yapan ve Türk devletini hedef alan KESK’in de kapatılması gerekir. Eli kanlı gözü dönmüş terör örgütü İstiklal Caddesi’nde bomba patlatıyor, dönüp Gaziantep’e füze fırlatıyor ve Türk Silahlı Kuvvetleri nefsi müdafaa olarak terör örgütünün hücreleri ve odalarını bombalıyor. 


Ordumuz, Milletimizin güvenliği için Milletimize çekilen silaha karşılık terör örgütüne kan kusturmasına destek vermek yerine devleti hedef alıyor sözüm ona memur sendikası. Türkiye ne zaman çocuk katili, gözü dönmüş terör örgütü PKK-YPG'ye operasyon yapsa ses ne hikmetse bunlardan geliyor. 


Milletin canı yanarken, yüreğimize kor düşerken sesi çıkmayan KESK ( Sosyal medyalarına baktım son terör eylemleri için bir kınama bile yok ) teröristler ateş altına alınırken feryad ediyor. 


KESK, terör örgütü'nün sözcüsü gibi davranmaya devam ediyor. Terörle mücadeleyi savaş diye tanımlayacak kadar aymaz, TSK’nın operasyonunu savaş diyip barış isteyecek kadar şuursuz. 


Kuzey Suriye’ye yapılan operasyonu bölge açısından savaş kışkırtıcılığı olarak tanımlayan KESK, operasyonların durdurulması çağrısında bulunuyor. Sahi ya KESK, hangi ülkede faaliyet gösteren bir sendika ya da sendikamsısı?


Tabi sadece KESK ve HDP ile sınırlı değil konu. 12 Baro ortak açıklama yapıyor aynı konuyla ilgili. ,

Baro konusu da ayrıca gözden geçirilmeli. 


Türk Ordusu teröriste vurdukça bunların canı acıyor. Yakın bir zamanda TSK’ya iğrenç iftiralar atan Tabipler Birliği de benzer durumda. 
TSK teröristleri bombalıyor bunların canı yanıyor. TSK terör örgütünü vuruyor, bunlar feryad ediyor. TSK milleti koruyor bunlar milleti öldürenlere, bebeklere kurşun sıkan füze atan alçakları korumaya kalkıyor.

Terörle mücadele bunları da kapsayacak şekilde genişletilmeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.