SON DAKİKA
Hava Durumu

Buchan'ın '39 Basamak'ı Bursa'da sahnelendi

 İskoç Yazar John Buchan’ın kaleme aldığı, usta yönetmen Alfred Hitchcock’un 1935’te beyaz perdeye taşıdığı ’39 Basamak’ adlı ti

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Buchan'ın '39 Basamak'ı Bursa'da sahnelendi
 İskoç Yazar John Buchan’ın kaleme aldığı, usta yönetmen Alfred Hitchcock’un 1935’te beyaz perdeye taşıdığı ’39 Basamak’ adlı tiyatro oyunu Bursalılar için sahnelendi.

Demet Evgar, Engin Hepileri, Bülent Şakrak ve Okan Yalabık’tan oluşan kadroyla ’39 Basamak’ adlı tiyatro oyunu Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda Bursalılar için sahnelendi. Mehmet Birkiye’nin yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Londra’da geçen hikayeyi dört oyuncu da harika performanslarıyla sahneye taşıdı. Bursalıların beğeniyle izlediği oyunda, Richard Hannay (Engin Hepileri), can sıkıntısını gidermek için bir tiyatro oyununa gitmeye karar verir. O gece hiç unutulmayacak bir gece olacaktır. Hannay, o akşam tiyatroda Annabella (Demet Evgar) ile tanışır. Bir anda Londra’dan İskoçya’ya uzanan bir macera başlar. Bu macera; komik, heyecanlı ve biraz da risklidir. Bu serüvenin iki soytarısı rolünü de Okan Yalabık ve Bülent Şakrak üstlenir.
Alfred Hitchcock’un 1935’te sinemaya uyarladığı ’39 Basamak’ oyununu Mehmet Ergen Türkçe’ye çevirdi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.