SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramazana doğru...

Kağıthane'de, ramazan ayı etkinlikleri kapsamına söyleşiler, dinletiler, geleneksel eğlenceler ve ilçenin her mahallesinde toplu iftarlar düze

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ramazana doğru...
Kağıthane'de, ramazan ayı etkinlikleri kapsamına söyleşiler, dinletiler, geleneksel eğlenceler ve ilçenin her mahallesinde toplu iftarlar düzenlenecek.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ramazanda geleneksel eğlencelerin sahur vaktine kadar devam edeceği Hasbahçe'de Nihat Hatipoğlu, Abdurrahman Dilipak, Dursun Ali Erzincanlı ve Senai Demirci'nin katıldığı söyleşi ve sohbetler organize edilecek.

Hasbahçe'deki diğer söyleşilerde de  Prof. Dr. Necmettin Nursaçan "Allah Sevgisi ve İslam'da Aile", Mine İzgi "Eşimle Çok İyi Geçiniyorum: Ramazan'da Aile Olmak", Cihangir İşbilir de "İslam Coğrafyası"nı anlatacak.

Kağıthane'de ayrıca ramazan ayına özel düzenlenecek mehteran ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra A. Hakan Karagül'ün tasavvuf, Emre Ermiş ve Saleh-Sabr-Ferdiun Özbek ile Sufi Rock konserleri gerçekleştirilecek.

Çocukların da unutulmadığı ramazan etkinliklerinde, orta oyunu, meddah, Karagöz-Hacivat, ateş gösterileri, palyaçolar ile maskotlar çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak.

Kadir Gecesi özel programında ise Sırrı Er, "Mevla'ya Yakarış" söyleşisi ile Kağıthanelilerle buluşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçedeki mahallelerde düzenleyecekleri sokak iftarlarında Kağıthanelilerle bir araya geleceklerini belirterek, paylaşma, sabır ve hoşgörü ayı ramazanda tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.