SON DAKİKA
Hava Durumu

Lağım çukuru daha temiz!

Yazının Giriş Tarihi: 24.05.2021 20:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 20:47

Tam “Daha ne kadar çirkinleşebilir?” diye soruyorsunuz ki daha da çirkinleşiyor. Önceki yazlarımda ihsas etmiş olduğum gibi bunlar akla hayale gelmeyen ve gelmeyecek her türlü şeytanlığı yapacak derecede alçak ve şerefsiz mahlûkat. Paganlardan bahsediyorum efendim. O düşünce kuruluşlarının bilgisayar simülatörlerinde üretilen türlü şeytani tezgâhları sahneleten Paganlar… 


Onlar alçak ve şerefsiz mahlûkat ama ya kuklalarına ne demeli? Gözlerini bürüyen hırs, eski rant günlerine dönebilme umudu ve DNA’ların işleyen ihanet sayesinde bu Paganların şeytani tezgahlarını sahneleyip destekleyenler nasıl bir mahlukattır?


Paganlar ve onların taşeronu Gizli Servisler mutemetleri aracılığıyla sürekli tezgâh üretip piyasaya sürerken içimizdeki hainleri çok iyi kullanıyor. Bu hainler de çeşitli nedenlerle seve seve onların oyuncağı oluyorlar. Hiçbir neden böyle bir ihanete yol açmaz diye düşünenler yanılıyor. O normal mahlûkat için geçerli. Aşağılık mahlûkatın en alt seviyesinde olan bu kişiler için bir nedene bile ihtiyaç yok. 


Gelelim siyaset ve siyasetçilerin durumuna. Biden’in “Muhalefeti destekleyip öyle düşüreceğiz Erdoğan’ı.” sözlerini duyup da durumdan vazife çıkaran siyasetçiler. Onların da gözünü “Tayyip nefreti” bürümüş. Başka hiçbir şey görmez olmuşlar. Önlerine ne konursa yeni gelinin damadın kravatına sarıldığı gibi sarılıyorlar. Bunların yayın organları ve internet kalemşorları de hiç aşağı kalır değil. 
Man adasıyla başlayan Kemal, eline geçirdiği veya ona verilen her şeye balıklama atlıyor. Belli ki “Ben söyleyeyim, aksi ispat edilse bile attığım çamurun izi kalır.” mantığıyla hareket ediyor. Neyse Allah bereket versin. Sayın başkanımız tazminat davalarından kazandığı parayla hayır işi yapıyor sayesinde.
Açılan tezgâhlara iyi bakın. Mafya bozuntusu bir serseri gizli servislerin oyuncağı olmuş veryansın iftira üretiyor. Televizyon spikerliği pek de kısa süren bir internet kalemşor de bunu parlatmaya pek meraklı. Şimdi de o aklıyla twit atıyor, Sayın Binali Yıldırım’ın oğluna çakıyor kendince. Bakın ne diyor;
Halil Falyalı’nın sahibi olduğu Les Ambassadeurs Oteli'nin internet sitesine girince Narcos'un müziği çalıyor.
Hani Sayın Yıldırım’ın oğlu o otelde kalmışmış ya, işte aklınca ona çakıyor. Hakkında tazminat davası açarlarsa şaşırmam doğrusu.
Yolsuzluk dediler olmadı, asılsız iddiaları tutmadı, dünyanın başındaki musibeti bile kullandılar tutmadı. Ne yaparlarsa boşa çıkıyor. Şimdi mafya, uyuşturucu üzerinden saldırıyorlar. Yalan dolan sürüp gidiyor.
Kemal’e de gaz vermişler Başkan adayı olacağını zannederek havalara giriyor. Bunu yolda bırakacakları besbelli de hâlâ kafası basmıyor. Muharrem aday, Sarıgül dâhil, bir iki esamisi okunmayan aday daha var. CHP içinde aday ganimet gibi. İmamoğlu var, Mansur Yavaş var. O var, bu var. Yedirmezler sana Kemal. Boşuna heveslenme.
Bir de erken seçim teranesi tutturmuşlar. Bu da o malum düşünce kuruluşlarının raporunda mevcut. Erken seçime zorlayıp seçimi ikinci tura bıraktırma çabası. Yarın erken seçim olsa bence yine ikinci tura kalmaz ya, yine de çıkmadık candan ümit kesilmez derler.
An itibarıyla durum bundan ibaret.
Bakalım daha başka ne kirli tezgâhlar göreceğiz?
Lağım çukuru Paganların tezgâh çukurundan daha temiz orası kesin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.