SON DAKİKA
Hava Durumu

16 yaşındaki kız 2,5 ay boyunca işkence ve istismara uğradı: “Çocukluk hayallerimi mahvetti”

Hamza H. tarafından 10 Haziran’da kaçırılarak 2 buçuk ay boyunca işkence ve cinsel istismara uğrayan 16 yaşındaki N. G., “Çocukluk hayallerimi mahvetti. Okula gidiyordum, hayatımı altüst etti. Bana zorla cinsel istismarda bulundu. Hortumla dövdü. Yürüyemiyorum. Sonuna kadar şikayetçiyim” dedi. İşkence anlarını videoya çekip sosyal medyasında paylaşan Hamza H., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2023 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
16 yaşındaki kız 2,5 ay boyunca işkence ve istismara uğradı: “Çocukluk hayallerimi mahvetti”

Bursa’da 16 yaşındaki kız arkadaşını kaçırıp 2.5 ay boyunca işkence ve cinsel istismarda bulundu. İşkence anlarını videoya çekip sosyal medyasında paylaşan 22 yaşındaki Hamza H., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yunuseli Mahallesi’nde bulunan evinde annesi S.G(33) cezaevine girdiği için yalnız yaşayan N.G(16) bir buçuk yıl önce tanıştığı ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen Hamza H. tarafından alıkonuldu. İddiaya göre 10 Haziran’da H.H.(22), N.G’yi kaçırıp yine aynı mahallede bulunan babasının evine getirerek önce işkence yaptı ardından cinsel istismarda bulundu.


POLİS TARAFINDAN KURTARILDI
20 Ağustos’ta cezaevinden çıkan anne S.G ise durumu öğrenince konuyu polise bildirdi. Şikayet sonrası polis ekiplerince 27 Ağustos’ta kurtarılan 16 yaşındaki kız ailesine teslim edilirken şüpheli Hamza H. ise gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Hamza H.’nın N.G’yi tehdit ettiği ve bu anları sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.


“BENİ DEMİRLE, HORTUMLA DÖVDÜ”
İşkenceye maruz kalan N.G, "Annem cezaevine girdi, beni çeşitli tarihlerde evinde alıkoydu. Bazı günler kaçarak kurtuldum. Her seferinde beni darbetti. Beni banyoya soktu, 1,5 saat hortumla dövdü. Her yerim mosmor, yürüyemiyorum. Tekerlekli sandalye ile geziyorum. Ondan şikayetçiyim, ceza almasını istiyorum. O benim, çocukluk hayallerimi mahvetti. Okula gidiyordum, hayatımı altüst etti. Bana zorla cinsel istismarda bulundu. Kabul etmediğim zaman beni dövüyordu, şiddet uyguluyordu. Gelip, ailemi dövdü, annemin kolunu kesti. Kardeşlerimin rüyasına giriyordu, korkudan yatamıyorlardı. Kafama silahın dipçiğiyle vurdu, elimi sıcak suyla yaktı, beni demirlerle dövdü. İstemediğim için bana zorla istismarda bulundu. Silahla beni tehdit etti, 'Zorla yapacaksın' dedi. 'İstemiyorum' dedim. Beni videoya alıp, internete attı. Sonuna kadar şikayetçiyim" ifadelerini kullandı. 


ZANLIDAN İTİRAF GİBİ SAVUNMA
Hamza H. polise ve savcılığa verdiği ifadede suçlamaları reddedip, “Kendisiyle 1.5 yıl önce tanıştık. Her şey kendi isteği ile oldu. Ona kötü davranmadım. Dini nikah yapıp ilişkiye girdik. Uyuşturucuyu kendi de kullanıyordu. Vücudundaki darp izlerini kimin yaptığını bilmiyorum.” dedi. Gözaltına alınan Hamza H, "nitelikli cinsel istismar", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "konut dokunulmazlığını ihlal", "uyuşturucu madde kullanımını özendirme", "tehdit", "kasten yaralama" ve "eziyet" suçlarından tutuklandı. Zanlının anne ve babası hakkında da "kasten yaralama" ile "çocuğun kaçırılması ve alıkonulması" suçlarından işlem başlatıldı. Hakkında "iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme", "mala zarar verme" ve "hırsızlık" suçlarından yakalama kararı olduğu belirlenen N.G. ise işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe serbest bırakıldı.

AA-İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.