SON DAKİKA
Hava Durumu

Ala: “Vatandaşın kurduğu bir partiyiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, "Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa" programının açılışında yaptığı konuşmada, “Biz vatandaşın kurduğu bir partiyiz. Onların bize istikamet vermesinin dışında da başka istikamet verenleri tanımayacağız. Bir ülkeyi vatandaşlarla birlikte yönetiyorsanız başarınızın garantisi vardır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2022 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2022 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ala: “Vatandaşın kurduğu bir partiyiz”

AK Parti Genel Merkezince başlatılan "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında AK Parti Bursa teşkilatları ilçelerde saha çalışmaları sürdürecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde "Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa" sloganıyla düzenlenen programın tanıtımında yaptığı konuşmada, TBMM'nin tatile girdiğini ancak AK Parti olarak bunu vatandaşlarla kucaklaşma fırsatı olarak değerlendirdiklerini söyledi. 


Ala, çalışmaların AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde yürütüleceğini belirterek, şöyle konuştu: "Zaten her zaman vatandaşlarımızla iç içeydik ama bu yaz tatilinde her bir ilçeye topyekun giderek vatandaşlarımızla birebir konuşma, değerlendirme imkanı bulacağız. Onların değerlendirmelerini dinleyeceğiz. Bizim çözüm önerilerimizi, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı kendileriyle paylaşacağız. Adeta bir siyasi çıkarma yapacağız. Bundan beklentimiz bütün vatandaşlarımızın siyasal katılımını daha da artırmaktır. Bir ülkeyi vatandaşlarla birlikte yönetiyorsanız başarınızın garantisi vardır. Eğer onlardan bağımsız, onları dikkate almayan bir yönetim sergilerseniz yaptığınız işin garantisi olmaz. 'AK Parti milletin partisidir' dedik. 'AK Parti'yi millet kurdu' dedik ve bunun gereğini yapıyoruz. Bir kucaklaşma projesini başlatıyoruz."


AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da AK Parti'nin milletin bağrından çıktığını, milletin taleplerini hayata geçiren bir parti olduğunu söyledi. Devlet, millet kaynaşmasının AK Parti'li yıllarda tam manasıyla sağlandığını vurgulayan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: "Biz milletimizden beslenen bir partiyiz. Milletimizin hizmetkarı olmak üzere yola çıkan bir partiyiz. Temel paradigmamız budur. Şimdiye kadar bu böyle devam etti. Allah'ın izniyle bundan sonraki süreçte de böyle devam edecek. Sürekli sahadayız. Aslında AK Parti için seçimler yapılıp sandıklar açıldıktan bir gün sonra aslında seçim çalışmaları başlar. Öyle değerlendirilir ama bu seçim çalışması olmanın ötesinde milletle kucaklaşma, milletin derdiyle dertlenme onların talep ve beklentilerini sahadan tedarik ederek bir hiyerarşi zinciri içerisinde genel merkeze aktarmak ve iletişim halkasıdır."


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da programın hayırlara vesile olmasını dileyerek, "AK Parti bu milletin bağrından çıkmış 20 yıl hem hizmette hem de iktidar olmada rekorlar kırmış çok önemli bir siyasi harekettir ve bu siyasi hareketin başarısı da aslında bu hamlelerde saklıdır ve gizlidir." diye konuştu.


AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan da bundan sonraki süreçte topyekun sahada olacaklarını anlattı. Teşkilat olarak hep birlikte bir ilçeye gidip o ilçenin mahallelerine dağılacaklarını dile getiren Gürkan, "Bu programın sonucunda Bursa'nın gezilmemiş sokağı, girilmemiş mahallesi kalmayacak. 1058 mahallemizi ziyaret etmiş olacağız. AK Parti'nin gücü her zaman için sahayı dinlemek, sahada vatandaşlarımızla bir arada olmaktan geliyor. Bu süreçte de bunu yapacağız." dedi.


ALA, BURSA'DA ESNAFI ZİYARET ETTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ve beraberindeki parti heyet, AK Parti Genel Merkezince düzenlenen "Yüz Yüze 100 Gün" projesi kapsamında, Gürsu ilçesinde esnafı ziyaret etti. Ala, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 100 gün boyunca devam edecek etkinliklerde vatandaşlarla iç içe olacaklarını söyledi. Partisine mensup tüm milletvekillerinin şu an sahada olduğunu ve görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Ala, "Vatandaşlarımızı dinliyorlar. Biz de çözüm önerilerimizi, değerlendirmelerimizi kendileriyle paylaşıyoruz. Onların bize iletmek istediklerini dinliyoruz. Yani bu vatandaşlarımızla kucaklaşma projesidir." dedi.


Vatandaş ile bağlarını koparmadan sahada hep birlikte olacaklarını ifade eden Ala, şunları kaydetti: "Biz vatandaşın kurduğu bir partiyiz. Onların bize istikamet vermesinin dışında da başka istikamet verenleri tanımayacağız. Böylece Türkiye'yi güzel yöneteceğiz. Dünyada da gerçekten büyük devlet olarak inisiyatif alıyoruz. Dünyadaki sorunların çözümüne de katkıda bulunuyoruz. Herkes birçok sorununu dile getirebilir. Şu ana kadar 20 yıldır AK Parti'nin ortaya koyduğu siyaset tarzı problemleri çözen siyaset tarzıdır. Bizim sorun çözme kapasitemiz büyüktür ve bugüne kadar ki birçok sorunu çözdük. Milletimizin yaşadığı ve karşılaşacağı sorunları çözecek olan da AK Parti'dir." Alternatifler üzerinde çalışarak milletin lehine olabilecek en iyi çözümleri bulma yolunda gayret sarf edeceklerini vurgulayan Ala, "Bugüne kadar ki çabalarımızın üstüne o tecrübelerle elde ettiğimiz bilgilerle bugün yeni bir tarzla vatandaşla buluşuyoruz. Şu an her yerde hep birlikteyiz." diye konuştu. Ala'ya AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve diğer partililer eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.