SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Biden’dan onay bekliyorlar”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını 6+1 formatlı masa değil, dış güçler belirleyecektir. Biden'dan onay almadan 'adayımız budur' diyemezler.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2022 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2022 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
“ Biden’dan onay bekliyorlar”

Kadir Umut Pehlivan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gökdere Meydanı'nda düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı mitingde konuştu. Bahçeli, kendisini dinleyen vatandaşları, “Bursalı kardeşlerimizin yanı sıra Çanakkaleli, Bilecikli, Yalovalı kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Geçen hafta Sivas muazzam bir açık hava toplantısına şahit oldu, birilerinin uykuları kaçtı kıskananların feleği şaştı.” diyerek selamladı. 


'ZİLLET İTTİFAKININ ADAYINI DIŞ GÜÇLER BELİRLEYCEK'
Bahçeli, “Bursa'dan söylüyorum zillet ittifakı kaostur krizdir kifayetsizdir. Türkiye'yi onlarca yıl geriye götürme projesidir. Boşuna milletimizi meşgul etmesinler. Zillet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayını dış güçler belirleyecektir. Biden'dan onay almadan adayımız bu diyemezler. Türkiye'ye bağlılıkları millete sadakatleri çölleşmiştir.” dedi. 


HDP'YE BAKANLIK TARTIŞMASI
Bahçeli, CHP'nin HDP'ye bakanlık vaadine sert tepki göstererek, "HDP'ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara da yerleşmesi demektir. HDP'nin desteğiyle Büyükşehir Belediyesini kazanan partiler şimdi HDP'ye bakanlık vaadinde bulunmuştur. Tepkiler yükselince CHP'nin geri adımı kurnazca bir manevradır. Gizli ajandaları, gizli gündemleri HDP ile ittifak kurmaktır. HDP'ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara da yerleşmesi demektir. Türk Milleti asla müsade etmez etmeyecektir.” dedi. 


“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR”
Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: “Ayrılıkta azap, birlikte rahmet olduğunu çok iyi biliyoruz. Taviz vermeyeceğiz teslim olmayacağız tembellik göstermeyeceğiz mutlaka kazanacağız. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Bulanık sularda balık avlama merakında değiliz. Uçurumun kenarlarında oyalanma arayışında değiliz. Nitekim Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz. Hainlere karşı aynı cephedeyiz. Vatansız millet neyse Türkiye'nin karşısına geçmiş zillet ittifakı da odur. Zillet partileri ile ulaşılacak bir gelecek yoktur. Karanlık zihniyet açısından bir farkları yoktur. Bu ittifakın çatısını alev almıştır.


“ALAYINI DENİZE DÖKERİZ EVVEL ALLAH”
Öte yandan Bahçeli, "Yunanistan yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan vazgeçmelidir. Taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir. Adalar helali hakkımızdır. Sabrımızı zorlamasınlar" ifadelerini kullandı. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Damarımıza basmaktan vazgeçmelidir. Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı taşırmasınlar, denize dökülmeyi yeniden canları istiyorsa bize söylesinler, alayını dökeriz evvel Allah.” 


“ZİLLET İTTİFAKININ VAADİ TÜRKİYE'Yİ İSTİKRARSIZLIĞA GERİ DÖNDÜRMEKTİR”
Bahçeli, "Son 4 yılda parlamenter sistem olsaydı yıkılan hükümetler, erken seçimler, istikrarsızlık ve huzursuzluk öne çıkar, maalesef kaybolan yıllara yenileri ilave edilirdi." dedi. Bahçeli şöyle konuştu: “Sosyal medyadan algı düzenekleri kuranlar küçük dillerini yuttular. Sadece kimyaları değil matematikleri de bozuldu, bütün hesapları ters-düz oldu. Cesaretiniz varsa Sivas'tan sonra gelin de Bursa'ya bakın. 3 hilalin bariyerleri nasıl yıkıp geçtiğine şahit olun. Türkiye düşmanlarına piyonluk yapan bir avuç devşirme istedi diye ülkülerimizin kubbesi asla devrilmez. Zillet İttifakının vaadi Türkiye'yi sisyasi istikrarsızlık dönemine geri döndürmektir. Utanmayan yüzden, kalp inciten sözden, tütmeyen bacadan, ikiyüzlü dosttan, vermeden alan elden, gerçekleri çarpıtan siyaseti de rabbim cümlemizi korusun. 9 Temmuz 2018'den bugüne kadar Türkiye siyasi ekonomik ve diplomatik saldırılara maruz kalmıştır. Son 4 yılda parlementer sistem olsaydı kaybedilen yıllara yenileri eklenirdi. Parlementer sistem sorun çözme kabiliyetini yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.