SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da mafyacılık oynayan çeteye polis operasyonu: Rehin alıp mermi yutturmuşlar!

Bursa, akıl almaz bir zorbalığa sahne oldu. Mafyacılık oynayan 3 kişilik çete, aralarında husumet bulunan 2 genci rehin aldıktan sonra ağzına silah dayayıp önce darp etti ardından da, kadın elbisesi giydirdi. Gençlerden birine mermi yutturan şahıslar, yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2022 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2022 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da mafyacılık oynayan çeteye polis operasyonu:  Rehin alıp mermi yutturmuşlar!

Bursa’da 3 kişilik grup, aralarında husumet bulunan ve eve götürüp rehin aldıkları iki gencin önce ellerini bağlayıp darp etti. Ağızlarına silah namlusu sokarak tehdit ettikten sonra gençlerden birine mermi yutturan şahıslar, o anları da cep telefonuyla anbean kaydettiler. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenleyerek 3 zanlıyı da gözaltına aldı.


ELLERİNİ AYAKLARINI BAĞLAYIP DÖVDÜLER
Bursa'da Y.Ç. (28) ve iki arkadaşı, bir eve götürdükleri E.M. (26) ve bir diğer gencin ellerini ve ayaklarını bağlayarak tekme tokat dövdü. Y.Ç., rehin aldıkları gençlerin önce ağzına silah namlusu sokarak tehdit etti. Hareket etmekte sohbet numaralari zorluk çeken gençleri tekme tokat döven grup daha sonra E.M.’ye silah zoruyla mermi yutturdu. Yaptıkları işkenceleri cep telefonuyla kayda alan gruba Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenleyerek Y.Ç.’yi ve diğer iki şüpheliyi gözaltına aldı.


ZORLA EVE GÖTÜRDÜ
Akıllara durgunluk veren olay önceki akşam Yıldırım’a bağlı Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Y.Ç. ve yanındaki 2 arkadaşı aralarında kız arkadaş meselesi yüzünden husumet bulunan E.M.'yi ve bir başka genci zorla eve götürdü. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Y.Ç. ve arkadaşları, E.M.'nin ve diğer gencin ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını bantladı. Y.Ç. ve arkadaşları yere yatırdıkları E.M.'yi ve diğer genci önce tekme ve yumruklarla dövdü.


KADIN ELBİSESİ GİYDİRDİLER
 Daha sonra Y.Ç. belinden çıkardığı tabancayı E.M.'nin ve diğer gencin ağzına sokup tehdit etti. Tehdit sonrası Y.Ç. tabancanın şarjöründen çıkardığı mermiyi E.M.’ye yutturdu. Yaşananların ardından şüpheliler, kıyafetlerini çıkardıkları E.M.'ye kadın elbisesi giydirdi. Şüpheliler E.M.'ye ve diğer gence sabaha kadar yapılan işkence anlarını da cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti.


ARKADAŞLARININ İHBARI ÜZERİNE OPERASYON
E.M.'nin arkadaşlarının ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Y.Ç.'nin adresini tespit eden ekipler, bu sabah saatlerinde eve baskın yaptı. E.M. kurtarılırken, Y.Ç. ve diğer iki şüpheli polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.