SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da büyük deprem!

-Sercan GÜLER  AYBABA’DAN AĞIR FATURA Sivasspor maçında özellikle Robi

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da büyük deprem!
-Sercan GÜLER 
AYBABA’DAN AĞIR FATURA
Sivasspor maçında özellikle Robinho’ya kolay hareket şansı veren oyuncularına maç içinde büyük tepki gösteren ve maç sonunda da "Futbol bu, içinde her şey var ama bu kadar kötü oyun yok. Oyuncularımın bazılarına şans veriyorum. Doğru kullanamıyorlar. Bu hafta çalışıp yaptırım uygulayıp, önümüzdeki maçı kazanmaya çalışacağız" açıklamalarıyla gündeme gelen, Aybaba ilk faturayı Furkan Soyalp ve Yusuf Erdoğan’a kesti.
FURKAN VE YUSUF 3 HAFTA KADRO DIŞI 
Bursaspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Furkan Soyalp ve Yusuf Erdoğan’ın 3 hafta boyunca kadro dışı bırakıldığı şu açıklama ile duyuruldu; “Profesyonel futbolcularımız Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp`in, Teknik Heyet`in raporu ve değerlendirmeleri doğrultusunda, yönetim kurulumuzun kararıyla 3 hafta süreyle kadro dışı bırakılmalarına ve çalışmalarını U 21 Takımımız`la Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri`nde sürdürmelerine karar verilmiştir.”


YUSUF’A TAHAMMÜL KALMADI  
Trabzonspor’dan Bursa’ya geldiği günden beri inişli çıkışlı performansından dolayı eleştirilerin odağında olan Yusuf Erdoğan kadro dışı bırakıldı. Bu sezon önce ilk 11’de forma şansı bulan ardından formayı Tunay Torun’a kaptıran Yusuf Erdoğan Sivasspor maçında 21. Dakikada sakatlanan Saivet’in yerine oyuna girdi. Tartışmaların odağında olan kanat oyuncusu maçta bir varlık gösteremeyince yeşil-beyazlı taraftarların sinirleri gerilirken, Yusuf Erdoğan büyük tepki topladı. Maç sonunda bazı oyunculara yaptırım uygulayacaklarını ifade eden Samet Aybaba’nın bu doğrultuda Yusuf Erdoğan’a kötü performansından dolayı yaptırım uygulandı.4 maçta ilk 11’de başlayan ve 3 maça da sonradan dahil olarak 463 dakika boyunca sahada kalan Erdoğan skor anlamında 1 asistlik katkıda bulundu.



 “FURKAN SOYALP’TEN KATKI GELMEDİ”
7 hafta boyunca 5 kez ilk 11’de, 2 defa da oyuna sonradan dahil olarak tüm maçlarda forma şansı bulan, Furkan Soyalp’in performansı sabırları taşırdı. 433 dakika boyunca sahada kalan ve yüzde 73 pas isabetiyle bir orta saha oyuncusuna yakışmayacak bir performans ortaya koyan Soyalp, skor anlamında da takımına bir katkı sağlamadı. Uzaktan çektiği şutlarla zaman zaman etkili olan genç oyuncu maç başına 0.4 şut yüzdesiyle de sınıfta kaldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.