SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’nin son kozu Amigo Ardiles!

CHP İl Başkanı İsmet Karaca, T2 hattını eleştirmek için akıllara zarar bir yöntem uyguladı. Bursaspor Amigosu Ardiles’i ipekböceği ile sözüm ona yarıştıran Karaca, 63’lük Ardiles’in treni geçtiğini açıkladı. Sahibi olduğu meyhanesinin bazı bölümlerinin kaçak olduğu ortaya çıkan İsmet Karaca, Nilüfer’deki rant oyunlarına ve belediye başkanının tek imzayla verdiği ruhsatlara karşı ise ölü taklidi yapmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2022 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2022 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP’nin son kozu Amigo Ardiles!

Bir arkadaşım aradı. İsmet Karaca’nın paylaştığı video kaydını izledin mi diye. Yok izlemedim. Hemen Twitter’dan izle diyince merak ettim ama sürpriz. İsmet Karaca engellemiş bizi. Bir siyasetçinin yapmayacakları arasında ilk sıralarda yer alır bu engelleme işi. 


Neyse konumuz bu değil. T2 hattını eleştirip protesto edecek CHP İl Başkanı İsmet Karaca. Tiyatro işinin ustası İP İl Başkanına özendi galiba ancak gidip biraz ders alması lazım. 
Bursaspor’un amigolarından Ardiles malzeme yapılacak. Hem tribüne hem sahaya oynayacak İsmet Karaca. İpekböceği ile Ardiles’i yarıştırdı güya. Videoda İpekböceği istasyonda bekliyor olsa da Karaca, 63 yaşındaki Ardiles’in İpekböceğini geçtiğini büyük bir keyifle anlatıyor. Katılanlar anladı mı bilmiyorum. Pek de ne dediği anlaşılmıyor çünkü. 


İsmet Karaca, biraz siyaset yapmak istiyorsa Ardiles’ten ders alsın. Ardiles aldı eline mikrofonu ben bu koşuyu Atatürk, Bursaspor, CHP ve 6’lı masa için yaptım diyip bıraktı. Mesajını verdi şovunu yaptı. Hele bir de forma reklamı var ki ölürsünüz.


Bursam Et forma reklamı vermiş Ardiles’e. Ardiles’te tam yerinde formayı kullanmış oldu. CHP Ardiles’ten puan aldı mı bilinmez ama Ardiles CHP’den istediğinin fazlasını aldı. 
Gelelim yine İsmet Karaca’ya. İsmet bey madem şov yapacaksın kendin koşsaydın daha havalı olurdu. İkincisi zaten hızla ilgili bir iddiası yok bahsettiğiniz T2 hattının. Baştan itibaren yanlış olduğu ortada. 


Ancak projenin mevcut yönetime fatura edilmesi doğru değil. Bu şehirdeki birçok hatanın altında Recep Altepe’nin imzası var. O da onun hatalarından. 
Neyse geçelim. CHP İl Başkanı İsmet Karaca ikinci defa aynı konuyu ısıtıyor. Ancak asıl girmesi gereken konulara girmiyor. 
İsmet Karaca’nın bu basın toplantısını Central Balat önünde yapması gerekirdi. Planları mahkeme kararı ile iptal edilen bir binaya yapı kullanım iznini CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem tam 5 yerde tek imza ile nasıl verdi?


Bunun açıklamasını yapmalıydı. Dahası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bu binayı işaret etmişken, binayı legalleştirmek için verilen mücadeleyi kamuoyuna bir açıklasaydı örneğin. 
Hatta mesela mezura alıp ölçseydi binayı bakalım belediye başkanının dediği gibi fazla imalat var mı yok mu? Yoksa 25 bin metrekare fazla imalat varda gizliyor mu?
Hazır oraya gitmişken AVM bölümünde ufaktan imalatların sürüp sürmediğine de bir bakardı. Kulağımıza gelen orasının da imalatının devam ettiği ve yapı kullanım izninin altyapısının oluşturulduğu yönünde. 


İsmet Karaca, oradan mesela EMİRKOOP’un önüne geçip orada bir basın açıklaması yapabilirdi. Dar gelirli vatandaşlar için konut üretmek amacıyla kurulan EMİRKOOP’un nasıl müteahhitlerin tatlı kar merkezi olduğunun hesabını sorabilirdi misal. Burada ne fırıldaklar çeviriyorsunuz, milletin hakkını hukukunu nasıl yersiniz diye hesap sorabilirdi. 


Osmangazi Meydanı’nda yapabilirdi mesela basın toplantısını. Hani burası meydan olacaktı, onca ticari alan nereden çıktı diye serzenişte bulunabilirdi. Yav pardon Karaca’nın meyhanesi kaçak çıkmıştı dimi. O açıklama yapılırsa Dündar yıkıverir başına birahanesini.  


Alaçam’da kaçak evini yıktırmamak için büyük çaba gösteren ve siyasi nüfuz kullanan Faruk Çelik’in kaçak evinin önünde, yine Kestel ve Bursa’yı zehirleyen Yeşim Fabrikasının önünde de eylem yapacak mısın? İsmet Karaca.  Tekrar edelim kendi yanlışlarını görmeyenin başkasını eleştirmesi oldukça komik oluyor. Hele bu iddiası olan bir partinin il başkanıysa daha da dramatik bir komedi oluyor. 
Sahi sahibi olduğun ve Osmangazi Belediyesi ile Anıtlar Kurulu’nun tutanak tanzim ettiği Leman meyhanesinin önünde ne zaman açıklama yapacaksın İsmet Karaca?


Kendisine bir başka önerim de şu olacak. Ardiles’i de yanına alıp Nilüfer’deki yeşil alanları dolaşsın tabi bulabilirse. Hepsi ranta kurban edildi. Hem birlikte spor yapmış olurlar hem de Nilüfer’in nasıl ranta kurban edildiğini gözleriyle görürlerdi. 


Ya o değil de Ardiles gerçekten İsmet Karaca’dan daha iyi siyaset yapıyor. Ardiles’in 4 kelimede anlattığını İsmet Karaca iki a-4 kâğıdı boyutundaki açıklamasında anlatamamış. Bu arada İpekböceği istasyondayken Ardiles’i koşturmak da başka bir mizah konusu tabi. Komik siyasette İsmet Karaca açık ara liderliği kimseye bırakmaz. 


Yazık siyasette seviye nerelere indi…    


Ardiles’e not: Biz senin tramvayı son durağa kadar kovalayıp geçeceğine inanıyoruz :)  İlk durağa kadar koşmak şanına yakışmamış ya da CHP’nin gazına geldin. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.