SON DAKİKA
Hava Durumu

Cips kolilerinden 20 kilo uyuşturucu çıktı

Bursa’da Aksiyon filmlerini aratmayan nefes kesen uyuşturucu operasyonunun her anı havadan ve karadan görüntülendi. Şüpheli kamyoneti takibe alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cips kolileri arasında 20 kilo uyuşturucu ele geçirdi. 

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2022 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2022 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cips kolilerinden 20 kilo uyuşturucu çıktı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla bir süredir takibe alınan şüpheli kamyonete, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aksiyon filmlerini aratmayan operasyon düzenledi. Her anı havadan görüntülenen nefes kesen operasyona imza atan ekiplerin mücadelesi sayesine, yüzlerce gencin zehirlenmesi önlenmiş oldu. 


ŞÜPHELİ KAMYONET ADIM ADIM İZLENDİ
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheli kamyoneti bir süre önce takibe almıştı. Operasyon sırasında kamyonetin kasasının görünüşte cips paketleri dolu kolilerle yüklü olduğu görüldü. Paketler arasında arama yapan ekipler zulalanmış 20 kilo metamfetamin ve 250 gram esrar ele geçirdi.


CİPS PAKETLERİ İÇİNE SAKLAMIŞLAR
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla bir süredir takibe alınan G.T. idaresindeki kamyonet durduruldu. Kamyonetin kasasında arama yapan polis ekipleri, cips paketlerine saklanmış yüzlerce genci zehirleyecek 20 kilo metamfetamin ve 250 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan G.T., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Aksiyon filmlerini aratmayan o operasyon ise hem havadan hem karadan görüntülendi. (İHA)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.