SON DAKİKA
Hava Durumu

'Destek olmazsa, başarı da olmaz'

Bursa Fan Club Derneği’nin 614. Yemekli Genel Kurul Topalantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Samet Aybaba çarpıcı açıkl

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Destek olmazsa, başarı da olmaz'
Bursa Fan Club Derneği’nin 614. Yemekli Genel Kurul Topalantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Samet Aybaba çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımın içinde bulunduğu duruma ilişkin açıklamalarda yapan Aybaba, “Eğer bu takım Bursa'nın yeterli desteğini almazsa ben başarılı olacağına inanmıyorum. Herkesin yapabileceğinin en üst düzeyini yapması gerekiyor eğer bunu yakalarsak bu takım yine eski günlerdeki gibi yukarılarda yer bulacaktır.” İfadelerini kullandı
Bursa Fan Club Derneği'nin 614. Yemekli Genel Kurul Toplantısı’na Bursaspor ikinci başkanı Cem Öztürk ve Bursaspoor Teknik Direktörü Samet Aybaba katıldı.
“ÜLKE FUTBOLUNDA KRİZ VAR”
Yemekte konuşan Samet Aybaba şunları söyledi; "Öncelikle beni bu güzel geceye davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Bizler Bursaspor'un başarısı için çalışıyoruz. Takımımızı yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz, sahada da her şeyi doğru yansıtan, coşkulu istekli bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bunların hepsini yapmak kolay bir iş değil. Bildiğiniz gibi ülke futbolunda ekonomik bir kriz var. Bu nedenle tercihlerde doğru karar verebilme şansımız azaldı. Bu nedenle biz kendi içimizdeki oyuncuları yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz, kaliteli yabancı oyuncuları bunların üstüne katarak takım oluşturmalıyız. Biz bu şekilde bir başarı ivmesi yakalamalıyız.” İfadelerini kullandı.
“HEPİMİZ TAKIMA SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Bursa güzel bir futbol şehri, daha yukarılara nasıl çıkar bence bu planlamayla çıkar diye düşünüyorum. Hepimiz takımımıza sahip çıkacağız, bu tek başına yapılacak bir iş değil herkesin bu kulübe sahip çıkması gerekli. Eğer bu takım Bursa'nın yeterli desteğini almazsa ben başarılı olacağına inanmıyorum. Herkesin yapabileceğinin en üst düzeyini yapması gerekiyor eğer bunu yakalarsak bu takım yine eski günlerdeki gibi yukarılarda yer bulacaktır. Hedefi şampiyonluk olan bir takım oluşacaktır. Şampiyonluk olur kupa şampiyonlığu olur bunlar kendiliğinden gelmeye başlar.  Sizin yaptığınız sosyal projeleri keyifle izledim. Sosyal projeler dünyanın en güzel projeleridir ben bu açıdan sizi tebrik ediyorum. Ben de memleketimde sosyal projelerde bulundum, iki okul yaptırdım hala onların keyfini yaşarım. İnşallah bu işleri başarılı bir şekilde yapmaya devam edersiniz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.