SON DAKİKA
Hava Durumu

'Gerekirse otobüsle gideriz'

Mali yönden tasarruf politikaları uygulayan ve mevcut kadrolarda yer alan maliyeti yüksek oyuncuları elden çıkarmak için yoğun bir transfer

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Gerekirse otobüsle gideriz'
Mali yönden tasarruf politikaları uygulayan ve mevcut kadrolarda yer alan maliyeti yüksek oyuncuları elden çıkarmak için yoğun bir transfer sezonu geçiren Süper Lig ekipleri, döviz kurundaki ani yükseliş ve geçen sezon yapılan bolca transferler kulüplerin kasalarını bir hayli zorluyor.
Transferde az ama öz bir politika benimseyen ekipler sözleşmesi elinde olan oyuncuları ilk sıralarına alırken, maliyeti yüksek oyuncular el yakmaya devam ediyor. Bursaspor’da son iki sezonunun yaralarını sarmaya çalışırken yeşil-beyazlılardaki mali kriz takımın her yönüne yansıyor. Samet Aybaba’nın takıma gelmesi ile birlikte maliyeti yüksek olduğu gerekçesiyle iptal edilen yurtdışı kampı ve ardından Afyonkarahisar’da geçirilen kamp süreci, yeşil-beyazlıları büyük bir mali yükten kurtardı. Bir liranın bile hesabını yapmaya başlayan kulüplerle ilgili Samet Aybaba herkese örnek olacak bir demece imza attı Aybaba’nın her türlü fedakarlığa yapmaya hazır olduğu anlaşılan demeç de şu ifadelere yer verildi; “Önümüzde ilk deplasman Konya var. O seyahati otobüsle yapabiliriz. Belki maçtan bir gün değil de iki gün önce gidebiliriz. Henüz netleşmiş bir şey yok. Ama bunu söylerken sakın yanlış anlaşılmasın. Yönetimin bana bu yönde bir söylemi olmadı. Hatta uçakla gideceğimiz 9 deplasman için şimdiden rezervasyon yapıldı. Ama karayoluyla gidilebilecek bir yer varsa ne gerek var uçağa. Kararımı vermedim şimdilik”

(Sercan Güler) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.