SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak

Türkiye’yi terörle terbiye etmeye kalkan karanlık odaklar ve arkasındaki batı çirkin yüzünü bir kez daha gösterirken, Taksim’de 6 vatandaşımızın ölümüne neden olan patlamanın ardından, kirli tezgahlar yine deşifre oldu. 

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak

Türkiye’nin güney sınırlarında terör devleti kurmak için onlarca yıldır buradaki teröristleri besleyen ve onlara silah veren ABD ve batı, Taksim saldırısında deşifre oldu. Terör saldırısını yapan Suriyeli militanın YPG’li olduğu belirlenirken, YPG’ye silah veren ve terör örgütü görmediğini defalarca deklare eden ABD’ye Türk milleti büyük tepki gösteriyor. Yıllardır hayalini kurdukları terör devleti emeline ulaşamayan ancak bu yolda terör örgütü PKK’nın uzantısı olan YPG’yi koruyup kollayan ABD, bu saldırı ile adeta suçüstü yakalandı. 


Türkiye, en sert tepkisini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ağzıyla dünyaya ilan etti. Soylu, “ABD Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz” diyerek sert çıktı. Dünyanın dört yanından taziye mesajları gelirken, Türkiye’yi teröre karşı yalnız bırakanlara ve terör örgütlerine destek verenlerin timsah gözyaşlarına Türk halkının itibar etmediği de bir kez daha teyit oldu. Öte yandan patlamanın kurbanları son yolculuklarına uğurlanırken Taksim Ayyıldız’lı Türk bayrakları ile donatıldı. Türk milleti bir kez daha teröre boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya haykırdı.  


(Alpaslan YILDIZ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.