SON DAKİKA
Hava Durumu

Nihal Olçok Twitter'dan isyan etti

Şehit Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla eşinin ve oğlunun katledilmesinde ‘ortak’ olarak

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nihal Olçok Twitter'dan isyan etti
Şehit Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla eşinin ve oğlunun katledilmesinde ‘ortak’ olarak gördüğü, hakkında çok sayıda FETÖ davası açılan Fettah Tamince’ye isyan etti; “Ben hiçbir zaman Abdullah’a böyle bir düğün yapamayacağım…”
Birçok FETÖ soruşturmasında adı geçen ve 17/25 Aralık olaylarından sonra FETÖ ile bağım koptu demesine rağmen o süreçten sonra kapatılan Zaman Gazetesine ortak olan Fettah Tamince’nin kızı Hatice Tamince ile Murat Ülker’in oğlu Yahya Ülker 6 Nisan’da evleniyor. “Fethullah Hoca üniversite kurmamı istedi ben de kurdum” ifadeleriyle Uluslararası Antalya Üniversitesini kurduğunu açıklayan Tamince’nin kızı ile Murat Ülker’in oğlu dünya evine girerken, şehit Erol Olçok’un eşi ve şehit Abdullah Olçok’un annesi Nihal Olçok, Twitter hesabından düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşarak; “KISKANDIM mı, hemde çok KISKANDIM. Ben Abullah’a hiçbir zaman böyle bir düğün yapamayacağım. Ha iki oğlum daha var diyecekler. Ama onlarında BABASI YOK, BABASI... anlı şanlı günlerimizi çaldılar. HARAM OLSUN, bana haram ettikleri her gün gibi.” İfadelerini kullandı.



Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’daki başarısız darbe girişiminde hem eşini hem de o dönemde 17 yaşında olan oğlunu kaybetmenin acısını hala yüreğinde taşıyan Nihal Olçok, bu hain darbe girişiminin ardından FETÖ ile bağlantısı aşikar olan Fettah Tamince’nin ‘mürüvvet’ mutluluğuna haklı olarak sitem etti. Bir başka tweetinde “Tabi ki güç birliği, dava ve hayat ortaklığı ... bir zamanlar Doğan , Sabancı  vs. gibi aileler aralarında evlenir güç birliği yapardı. Değişen hiçbir şey yok aslında. Tarih tekerrürden ibaret. Bizden orijinal bir şey çıksa adımı değiştireceğim zaten ... bu arada düğün DUBAİ’de..” ifadelerini kullanan Nihal Olçok, 1 Nisan reklamı skandalıyla akıllarda soru işareti oluşturan Murat Ülker’i Fettah Tamince ile ‘dava ortağı’ olarak tanımladı. Bir evladını şehit eden ve iki evladını babasız bırakanlarla aynı yolda yürüyenlerin mutlu mesut hayatlarına devam etmelerine isyan eden Olçok, “Anlı şanlı günlerimizi çaldılar. Haram olsun” dedi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.