SON DAKİKA
Hava Durumu

Telefon parası için öldürülmüş

Bursa’da bir evde çıkan kavgada bıçakla yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler 4 kişiyi gözaltına alırken, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın, cep telefonu satışında çıkan alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2022 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Telefon parası için öldürülmüş

Bursa'da bir evde bıçakla yaralanmış halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili 4 zanlı gözaltına alındı. Merkez Yıldırım ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekiplerince bir evde yaralanmış halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren İsmail Aslantürk’ü (20) bıçaklayan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmıştı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler G.D. (18), Ş.D. (23), İ.C.D. (18) ve B.P’yi (19) aynı ilçedeki Anadolu Mahallesi’nde saklandıkları evde yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


BACAĞINDAN BIÇAKLANMIŞ HALDE BULUNDU
15 Aralık'ta, Meydancık Mahallesi'ndeki bir evden kavga sesleri gelmesi üzerine vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmiş, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Eve giren ekipler, İsmail Aslantürk'ü bacağından bıçakla yaralanmış halde bulmuş, ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan Aslantürk, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

(AA-İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.