SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah deplasmanda sahne alıyor

Burak TOK Süper Lig’de geride kalan 10 haftada topladığı 16 puanla 7. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 11. hafta mücadelesinde bugün de

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah deplasmanda sahne alıyor
Burak TOK

Süper Lig’de geride kalan 10 haftada topladığı 16 puanla 7. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 11. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 14.00’te Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Bursaspor, Süper Lig’in 11.haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak.  Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Yeşil Beyazlılar Süper Lig’in 11.haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktörümüz Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman çabukluk ve pas çalışmasıyla devam etti. Yeşil Beyazlı takım daha sonra taktik çalışma ile günü tamamladı.

17.RANDEVU

Kasımpaşa ile Bursaspor, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 17. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 16 karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip, 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 4 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmada İstanbul ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

TİMSAH SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Ligde son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, bugün oynayacağı Kasımpaşa mücadelesinden de puanla ayrılarak bu seriyi sürdürmek istiyor. Ligde geride kalan 10 hafta sonunda Bursaspor 16 puanla 7. sırada yer alıyor. Kasımpaşa ise  ligde geride kalan 10 haftada topladığı 11 puanla 13. sırada bulunuyor.

BURSASPOR’DA EKSİKLER CAN SIKIYOR
Bursaspor’da zorlu karşılaşma öncesi  sakatlıkları bulunan Josua John, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım, Onur Atasayar Yusuf Erdoğan, ve Emre Taşdemir bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

DÜDÜK ARSLABOĞA’DA
Bugün  Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Samet Çavuş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

TAKIM YOLA ÇIKTI

Yeşil Beyazlı Takım, Özlüce tesislerinde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla zorlu Kasımpaşa deplasmanının hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 16:00'da karayoluyla İstanbul'a hareket etti. İstanbul’da konaklayacağı otele yerleşen Bursaspor takımı maçın oynanacağı saati beklemeye başladı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.