SON DAKİKA
Hava Durumu

Masanın gerçek sahibi 

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2022 21:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2022 21:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin ardından masanın gerçek sahibi, İP heyetini de masanın anavatanı olan ABD’ye davet etti.


İP heyetinin başkanlığını Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan yaptı.


(Bu arada Kemal Bey’in ABD ziyaretinde kayıp olan 8 saatin sırrı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı Kemal Bey kayıp 8 saat içerisinde FETÖ cü terörist Şerifali Tekalan ile görüşmüş olabileceği, konuşmada FETÖ’nün Kemal Bey’in adaylığına karşı olduğu konulmuş deniliyor. Yani; Kemal Bey aday olamıyor diyebiliriz)
İP’in “Anavatan” heyetinin başındaki Bursa milletvekili Ahmet Kamil Erozan ismi gerçekten de ziyarete en uygun isim olmuş.


Neden mi?


Hani şu CHP, HDP, İP in katıldığı anayasa hazırlık görüşmeleri yapılmış da anayasanın ilk 4 maddesi, özerklik, vatandaşlık tanımı gibi konularda mutabakat sağlanmıştı ya ha işte o görüşmelere İP adına katılan kişi Ahmet Kamil Erozan’dı.
Hani şu meclise soru önergesi vererek; “Libya’ya kaç asker gönderdik? Hangi silahları gönderdik? Kaç silah gönderdik?” diye soran da Monşer Ahmet Kamil Erozan’dı (utanmasa isim listesi isteyecekti)
Hani şu İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya alınması için çırpınan Monşerimiz de Erozan’dı.
Hani şu HDP Milletvekili Tuma Çevik seçim çalışmalarında bir genç kadına cinsel saldırıda bulunmuş ve yargılanırken, vekilliği düşürülmesi için mecliste karar alınırken çekimser oy verip cinsel saldırıyı destekleyen İP vekili de yine Ahmet Kamil Erozan’dı.
İP Bursa Milletvekili Erozan, Suriye’ye müdahalemize de karşı yani ABD’nin sınırımızda kurmak isteği terör koridoruna çaktırmadan destek veren açıklamaları var.
İP vekili Libya ile yaptığımız Deniz Yetki Alanları anlaşmasını da gereksiz buluyor yani açık açık Doğu Akdeniz’de ne işimiz var diyor?
Hani şu prostatlı 104 Amiral darbe imalı bir bildiri kaleme almıştı ya bu Ahmet Kamil Erozan bu bildiriye de destek vermişti.
Bir örnek daha verelim; 14 Aralık 2020 tarihinde mecliste bütçe konuşulurken İP Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan kürsüye çıkarak "Bütçeyi iktisatlı kullanın, yılın ikinci yarısında biz alacağız" demişti. Ahmet Kamil Erozan’dan 5 gün sonra CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu “TBMM’den geçecek bir daha ki bütçe halkın bütçesi olacak at fava bekle” şeklinde bir paylaşım yapmış ardından prostatlı postallar darbe imalı bildiri yayımlamıştı, postal yalayıcıları 15 Temmuz acısını hala diri tutuyor anlaşılan.
Sebatay uzmanı Yalçın Küçük, Erozan ailesinin Sebataycı olduğunu bir röportajında açıklamıştı, babası Agah Bey’in maceralarına filan girip yazıyı uzatmayayım.
Yukarıdaki faaliyetleri yapan Ahmet Kamil Erozan’ın, İP heyetinin başında ABD’ye gitmesi elbette çok uygun olmuş, anavatanına kavuşmuş gibi olmuş hatta giderken ABD ile aramızda 13 sorun olduğunu bunların 11’ini AK partinin “yarattığını” açıkladı.
Neymiş AK Parti’nin ortaya çıkardığı 11 sorun; FETÖ, PKK, Caatsa yaptırımları, S-400, F-35, F-16 , Doğu Akdeniz, Suriye, Halk Bankası, Türk ürünlerine uygulanan ilave vergiler. 
Ahmet Kamil Erozan’ın canını sıkan sorunlara bakarsanız, maaşını Türkiye Cumhuriyeti devletinden alan ama ABD çıkarları için can pahasına çalışan bir profil çıkıyor karşımıza.
İP Bursa Milletvekili Erozan anavatanına yaptığı ziyarette; “Washington Yakın Doğu Araştırmaları Enstitüsü (WYDE)” ve “Carnegie Uluslararası Barış Vakfı (CUBV)” ile buluştuklarını açıkladı. WYDE, ABD’nin Türkiye başta olmak üzere Batı Asya’ya dair araştırmalar yapan bir düşünce kuruluşu. 
CIA ile derin bağlantıları olan enstitü, “Rand Corporation” gibi sıklıkla Türkiye aleyhine yayınlar yapan kuruluşlarla yakın ilişki içerisinde. Enstitünün Türkiye uzmanı Soner Çağaptay. Çağaptay, ABD Dış İlişkiler Konseyi’nin (CFR) yayın organı Foreign Affairs gibi birçok batı merkezli yayın organlarında Türkiye aleyhtarı yazılar yazıyor. 
CUBV de 1910 yılında Adrew Carnegie tarafından kurulan bir yayın ve araştırma kuruluşu. Vakıf, uluslararası şebekeler oluşturarak ABD eksenli politikaları yaymaya yönelik eylemleriyle biliniyor. Suriye ve Irak konusundaki çalışmaları ile öne çıkıyor.
Ahmet Kamil Erozan anavatanından yurda döndükten sonra ayağının tozuyla bu defa Brüksel’e gitti.
Ahmet Kamil Erozan yabancı masa gördü mü dayanamaz oturur, bu defa azılı Türkiye düşmanı, FETÖ ve PKK’yı terör örgütü kabul etmeyen AP Türkiye Raportörü Nacho Sanchez-Amor'un masasının misafiri oldu masanın çerezi Türkiye Cumhuriyeti.
Yalnız bu masanın hakkını vermek lazım, Türkiye’de aynı masada görüntü vermekten çekindikleri, ABD’nin kiralık terör gücü PKK ile aynı masada oturdular.
Masanın payandaları; CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, HDP Diyarbakır Vekili Hişyar Özsoy, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, DEVA Partisi Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Koordinatörü Abdurrahman Bilgiç ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım. Laiklik kaygısı AB’yi sarmış olmalı ki Saadet Partisi Brüksel’e davet edilmemiş.
Nereye giderlerse gitsinler, hangi masaya tirbuşon olurlarsa olsunlar başaramayacaklar.
2023 seçimlerinde, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yabancı masalara meze yapan bu tiplerden bu halk sandıkta hesap soracak.
Selam ve Saygıyla


 

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.