SON DAKİKA
Hava Durumu

Oktay Yılmaz halka dokunuyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2022 21:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 21:10

Bursa’da en fazla halka dokunan Başkan kim diye sorsanız tartışmadan ilk sıraya Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın adını yazarım.
Bir çok projesi var Yılmaz’ın ancak çocuk şenlikleri, Kültür Merkezlerindeki programları, Kütüphaneler, park ve bahçelerin sürekli kullanılabilir şekilde tutulması, temizliğinin sürekli yapılması, Başkan Bey’in halkla her gün buluşması falan daha önemli bence.


Mesela önceki gün bir haber okuyorum. 


Yıldırım Belediyesi, bereketli geçen kış mevsiminden sonra havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başlamış.
Ana yol ve caddelerdeki kaldırımlar yıkanmış, süpürgeli araç ve vakumlu süpürgelerle de sokakların temizliği yapılıyormuş.


Vatandaşın isteği de bu zaten zamanında vaktinde ihtiyaç duyulan hizmeti alabilmek. Bir belediye bunu yapıyorsa dev projelere dev tanıtımlara asla ihtiyacı olmaz.
Bugün Yıldırım’da nereye gitseniz Oktay Yılmaz için her kesimden güzel sözler duyabiliyorsunuz. Eşikten beşiğe belediyecilik hizmetlerinde Yıldırım ciddi mesafe almış durumda.


 Çocuklardan başlamak üzere her kesim kendine bir hizmet bulabiliyor. Bu da önemli.


Anneler günü etkinliği yapmışlar mesela. Anneler çocuklar gönüllerince bir gün geçirmişler. Gençler istemiş ikinci uyumayan kütüphane için sona gelinmiş.
Asfalt isteyene asfalt, park isteyene park yapıyor belediye. Güler yüz ve yapıcı yaklaşım gönülleri fethetmeye yetiyor. Başkan vatandaşla çay içip sohbet ediyor.

Vatandaş mutlu Başkan memnun.


Daha ne olsun. Oktay Yılmaz ciddi şekilde gönüllere girmeye gönül belediyeciliğinin güzel örneklerini vermeye devam ediyor.
Temennimiz her yerleşim beldesi Oktay Başkan gibi Başkan’a sahip olsun. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.