SON DAKİKA
Hava Durumu

AK partili Mehmet Kanar’dan AK Parti’ye sitem! “Tek kalsam bile..!”

Mustafakemalpaşa eski Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın AK Parti’ye olan kırgınlığı devam ediyor. İlçenin MHP’ye bırakılmasının ardından düzenlediği basın toplantısında partisinden kimsenin kendisini aramadığını söyleyen Kanar, dün de son günlerde tartışmalara neden olan Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne asılan borçlarla ilgili pankart konusunda partisinin sessizliğine dolaylı yoldan sitem etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 14:51
Kaynak: Ayşe CANDAN
AK partili Mehmet Kanar’dan AK Parti’ye sitem!  “Tek kalsam bile..!”

Mustafakemalpaşa’nın AK partili eski Belediye Başkanı Mehmet Kanar, suskunluğunu sosyal medyadan paylaştığı mesajla bozdu. Önceki dönem Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’a karşı “Şeffaf Belediyecilik” adına yapılan pankart algısı ve karalama kampanyası karşısında tavrını koyan MHP İl Başkanlığı ve teşkilatlarını takdirle izlediğini vurgulayan Kanar, aynı tavrı görmediği partisine de bir anlamda mesaj yolladı.

Kanar,  Mustafakemalpaşa halkına seslenerek, “Şeffaf Belediyecilik adı altında SADECE GİDERLER  asılarak yapılan PANKART ALGISI VE KARALAMASINA KARŞI.. ASILACAK olan satılan yerler ve Güya Bankamatik işçileri PANKART İFTİRASI VE ALGISINA KARŞI.. Mart ayına kadar ödenen maaşların ne olduda Nisan ayında çok borç var diye ödenmemesi ALGISINA KARŞI... Seçim öncesi ve sonrası birbirine zıt yaptığınız hareketleri ve açıklamaları yani çok iyi bildiğiniz ve uyguladığınız şimdide daha bir ayda harekete geçirdiğiniz ama zaten sizi bildiğimiz için asla inanmadığımız " DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR " ŞİARINIZA KARŞI... Daha önce 3000 kişi çalışıyor diyerek yalan ve dolanla birlikte halkımızı kandırarak 950 kişinin çalıştığı ortaya çıkınca yinede çok fazla  diyerek İŞTEN ATTIĞINIZ VE MOBBİNG UYGULADIĞINIZ sadece AK PARTİYE OY ATAN KARDEŞLERİMİN VE DAVA ARKADAŞLARIMIN HAKKININ SAVUNMASINA KARŞI... Marjinal sol görüşlü ve kinlemiş kişilerin elinde yapılan ve yapılacak her türlü ALGI VE İFTİRA KAMPANYASINA KARŞI.. Zamanı geldiğinde tek tek belgeleri ile canlı yayında çok rahat bir şekilde açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

Kanar, siyasetin ılıman bir iklime girdiği, her genel başkanın birbirini ziyaret ettiği artık gerginlik ve kutuplaşma siyasetinin terk edildiği bu güzel ortamda ilgili ve yetkilileri, algı ve iftira belediyeciliğinden çıkıp hizmet belediyeciliğine başlamaya davet ettiğini dile getirdi.

Bütün bunlar olurken AK Parti tabanının yalnız kaldığını hissettiğini de anlatan Kanar, tek başına kalsa da AK Parti’nin ve partililerin haklarını sonuna kadar savunacağını kaydetti. Partililerinden müsterih olmalarını isteyen Kanar’ın açıklamaları AK Parti Bursa İl Yönetimi, milletvekilleri ve ilçe yönetiminin sessizliğine bir tepki olarak yorumlandı.

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.