SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçe satranç şenliğine yoğun ilgi!

 Nilüfer Kaymakamlığı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, okullarda satrancı sevdirmek ve satranca olan ilgiyi artırmak amacıyla Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu’nun ev sahipliğinde bu yıl 3. düzenlenen Bahçe Satrancı Şenliği 11 okul ve 55 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.. 

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 16:26
Kaynak: Dilvin ALTIKARDEŞ
Bahçe satranç şenliğine yoğun ilgi!

Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu, 15 Temmuz İlkokulu,  Alara İlkokulu, Ahmet Uyar İlkokulu, Görükle Dumlupınar İlkokulu, Hüsnü Züber İlkokulu, İbrahim Uyar İlkokulu, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu , Özel Gökkuşağı İlkokulu, Özel Nilüfer Okyanus Koleji ve Özel Uludağ Koleji öğrencileri katıldı.Turnuvada birinciliği Görükle Dumlupınar İlkokulu elde ederken, Hüsnü Züber İlkokulu, Özel Uludağ İlkokulu, Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu İbrahim Uyar İlkokulu da dereceye giren okullar oldu.   

Satranç şenliği sabah saat 09:30’da açılış töreniyle başladı ve saat 15:30’da düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Ödül törenine Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sadrettin Çelik, Görükle Dumlupınar İlkokulu Müdürü Abdullah Urgan, Demirci İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Siyami Alıç, Hüsnü Züber İlkokulu Müdürü Dilek Balkış, Konak Mahallesi Muhtarı Hale Çağan, Okul İdaresi, Öğretmenler,  Okul Aile Birliği üyeleri, veliler ve  sporcular katıldı. Ödül töreninde dereceye giren okullarımıza kupa ve tüm sporcularına madalyaları takdim edildi.

(Dilvin Altıkardeş)

Kaynak: Dilvin ALTIKARDEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.