SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey’den geri dönüş sinyali!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ilk icraatlarından biri olan cadde sokak otoparklarının ücretsiz hale getirilmesi uygulaması, sahada büyük sıkıntılara yol açmaya devam ederken, Bozbey karardan geri dönülebileceği sinyalini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 15:13
Kaynak: Dilvin ALTIKARDEŞ
Bozbey’den geri dönüş sinyali!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, göreve geldikten sonra her ay kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla düzenleyeceğini açıkladığı basın toplantılarının üçüncüsünü Merinos AKKM’de gerçekleştirdi. Son bir ayda yapılan çalışmaları ve görüşlerini açıklayan Mustafa Bozbey devamında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bozbey, uygulamaya alındığı günden beri kamuoyu gündeminde tartışmalara neden olan cadde ve sokak otoparklarının ücretsiz hale getirilmesiyle ortaya çıkan sorunlarla ilgili soruyu da yanıtladı. Bozbey, uygulamada aksaklıklar olduğunu ve bir süre daha takip edeceklerini söyledi. Bu alanların kısa süreli kullanılmasını arzu ettiklerini anlatan Bozbey, “Bu konunun takipçisiyiz. Arkadaşlarımız o alanları denetim altına almaya çalışıyorlar. Farklı düzenleme gerekirse onu da yapacağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Burbak’ın işlettiği cadde ve sokak otoparklarını ücretsiz hale getirmesinin ardından caddelerde 2-3’lü sıralar oluşmaya başlarken, parklama saatleri uzadıkça uzamaya başlamış, Rent a car firmaları ise caddeleri sabit kullanmaya başlamıştı. Vatandaşların otopark sıkıntısının üst düzeye çıkmasına neden olan ücretsiz cadde otoparkları uygulaması, kamuoyunda tepki almaya devam ediyor.

(Dilvin Altıkardeş)

Kaynak: Dilvin ALTIKARDEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.