SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey neden susuyor?

Sehirmedya.com’un dün kamuoyuna duyurduğu Mustafa Bozbey’in şirketine ait Nilüfer Konak Mahallesi’ndeki okuluna ceza yazıldığına yönelik haber, kamuoyunda büyük ses getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 16:49
Kaynak: Alpaslan YILDIZ
Bozbey neden susuyor?

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kamuoyunda büyük yankı yapan gelişme ile ilgili sessizliğe büründü. Nilüfer Belediyesi tarafından hem zabıt hemde rayiç cezası kesilirken, kamuoyu şimdi belediye başkanı olmasına rağmen belediye yönetmeliklerini hiçe sayan Bozbey’den açıklama bekliyor.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e ait NİLVAK Okulları için 2016 yılında inşaatına başlanan Konak Mahallesi’nde okul binasıyla ilgili Nilüfer Belediyesi Encümeni tarafından kesilen 44 milyon liralık ceza Bursa gündemine bomba gibi düştü. Nilüfer Konak Mahallesi’nde Mustafa Bozbey ailesine (eşi Seden Bozbey ve kızı Siden Bozbey) ait olan okulun güncel ruhsatı olmadan ve yapı denetim kontrolü dışında inşaa edilen yüzde 80’lik bölümü için belediye zabıt tutarak binayı mühürledi. 

Dün sehirmedya.com’un duyurduğu haberi 

https://www.sehirmedya.com/ozel-haber/bozbey-in-kacak-okuluna-44-milyon-lira-ceza-381599?fbclid=IwAR2iKrGHGjVoG4b39V2CMEeKYs0fHnpEOr4-08SKd8QD7QNl2JfZpaSnf4A 

linkinden okuyabilirsiniz. 

Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan okul inşaatındaki skandalla ilgili CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey sessizliğe büründü. Kamuoyu Bozbey’den okulla ilgili açıklama beklerken sehirmedya.com olarak bizde kendisi olmasa bile yandaşı olan köşe yazarları aracılığıyla konuya bir açıklık getirmesini bekliyoruz. 

(Alpaslan Yıldız)

Kaynak: Alpaslan YILDIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.