SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Atmaca!

Bursa’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve betondan para kazanan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın DOĞADER ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın Uludağ manipülasyonuna katılması Bursa siyasetindeki ironik durumu gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 19:02
Kaynak: Alpaslan YILDIZ
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Atmaca!

X (Twitter) hesabından Uludağ konusunda duyar mesajı yayımlayan İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca’nın sözleri, okuyanlara tebessüm ettirdi. Kendisi de Bursa’da inşaat işi yapan ve mesleği inşaat olan Atmaca, “Uludağ’a dair! Biz sizi ihanet ettiğiniz şehirlerden tanırız. Doğa düşmanlığınızı da biliriz. Betona olan düşkünlüğünüzün de farkındayız. Ama, gelin yapmayın. Çocuklarımızın geleceğini kapitalist rantçı zihniyetinizle çölleştirmeyin. Sinsi adımlarla Uludağ’ı talan etme planlarınızın farkındayız. Uyarıyoruz! Gelin bu yanlış yaklaşımdan vazgeçin” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi’nin uzur süredir yaşadığı eksen kaymasının geldiği boyutlar da bu mesajla birlikte bir kez daha gözler önüne serildi. HDP ve sol fraksiyonlara yakınlığı ile bilinen DOĞADER ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ağzıyla sözde muhalefet yapan Atmaca, hayatını beton dökerek kazandığını unutmuş görünüyor. Çocukların geleceğinin rantçı zihniyetle çölleştirilmemesini isteyen kişinin Yüksek İnşaat Mühendisi ve betondan para kazanan bir isim olması da ayrı bir ironik durum.

Uzun süre Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Atmaca, Millet İttifakı kapsamında son seçimlerde CHP Bursa listesinden milletvekili seçilmiş, SP’li bir ismin partilerinin listesinde yer almasına CHP’liler tepki göstermişti.

(Alpaslan YILDIZ)

Kaynak: Alpaslan YILDIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.