SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’a hakaret doktora pahalıya patladı

Medicabil Hastanesi, Bursaspor’a sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşımda bulunan Opr. Dr. İlker Şahin’in görevine son verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 15:36
Kaynak: Ayşe CANDAN
Bursaspor’a hakaret doktora pahalıya patladı

Ne yazık ki fanatizm zaman zaman toplumda hiç beklenmedik isimlerin bile akıl almaz olaylara karışmasına neden oluyor. İşte onlardan birisi de Bursa’da uzun yıllardır görev yapan Opr. Dr. İlker Şahin. Bu şehirde görev yapmasına rağmen Bursaspor’a ağır hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Şahin’in iş akdi çalıştığı hastane tarafından fesih edildi. Bursa’da büyük üzüntüye neden olan şehrin en önemli markalarından birisi Bursaspor’un TFF 2. Lig’den 3.Lig’e düşmesinin ardından Yeşil Beyazlı kulüp hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan, sonrasında gelen tepkiler üzerine paylaşımını silerek özür mesajı yayınlayan Opr. Dr. İlker Şahin’le  ilgili çalıştığı Medicabil Sağlık Grubu’ndan yaptırım gecikmedi.

Hastane yönetimi Op. Dr. İlker Şahin'in Bursaspor’la ilgili yaptığı paylaşımın kabul edilemez olduğunu belirterek görevine son verildiğini duyurdu.  Medicabil Sağlık Grubun’dan iş akdi feshedilen doktor hakkında açıklama yayımlandı. “Bursaspor birlik ve beraberlik içinde eski günlerine dönecektir” başlığını taşıyan açıklamada, “Şehrimizin en önemli markalarından birisi durumunda olan Bursasporumuz büyük bir camiadır. Kuruluşundan günümüze gelene kadar geride kalan 61 yılda taraftarlarımızın da destekleriyle çok önemli başarılara imza atan Bursasporumuz, Süper Lig şampiyonu olarak 5 büyükler arasında yerini almıştır. Bursasporumuzun bu dönemde yaşamakta olduğu sıkıntılı günlerin geride kalacağına gönülden olan inancımızla kulübümüze olan desteğimiz kurulduğumuz günden beri sürdürüyoruz. Sadece Bursaspor Kulübünü değil Bursaspor adını taşıyan diğer branşlarda da sağlık sponsorluğu başta olmak üzere her zaman takımımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Bu arada hastanemizde görev yapmakta olan bir hekimimizin şahsi fikri olarak Bursasporumuzla ilgili kendi sosyal medya hesabından yaptığı ve daha sonra özrünü ifade ederek sildiği yorum ve paylaşım kıymetli taraftarımızı olduğu gibi bizleri de üzmüş olup söz konusu hekimin hastanemizle ilişiği kesilmiştir. Birlik ve beraberlik içinde Bursasporumuzun yeniden eski günlere dönmesi, taraftarına yeni şampiyonluklar hediye etmesi temennisi ile güzide kulübümüze başarılar diliyoruz. Yalnız değilsin Bursaspor” ifadelerine yer verildi. 

Opr. Dr. İlker Şahin, “Son Dakika 2010-2011 sezonu için “Emek Hırsızları” pankartı açan Bursaspor 3. Lig’e düştü. Beter olun kapandığınız günleri görmek dileğiyle” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulunmuş, gelen büyük tepki üzerine “Paylaşımım için Bursasporlu kırdığım insanlardan özür diliyorum” mesajı yayımlamıştı. 

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.