SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş Gemlik'te Vatandaşlarla Sahurda Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında Gemliklilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:36
Kaynak: Sema Yüksel Güngörmez
Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş Gemlik'te Vatandaşlarla Sahurda Buluştu

 Programa Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin ve diğer siyasi parti temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Aktaş, konuşmasında Gemlik'in özgün bir lezzeti olan gece dönerinin Türkiye'nin literatürüne Gemlik sayesinde girdiğini belirtti. Ayrıca, Bursa'nın her köşesinde gülümsediklerini vurguladı.

Milletvekili Mustafa Varank ise yerel seçime sayılı günler kala hizmete susamış vatandaşların, Bursa'nın 17 ilçesinde de gerçek belediyecilik istediğini belirtti. Siyasetin, makam mevki için değil, vatandaşların memnuniyeti için yapıldığını vurguladı.

AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ise Gemlik'in hizmete susadığını ifade ederek, önümüzdeki dönemde Gemlik'e daha fazla hizmet getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Programda dönerler Başkan Aktaş, Milletvekili Mustafa Varank ve Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz tarafından dağıtıldı. Gemlikli vatandaşların katılım sağladığı sahur etkinliğinde, katılımcılar arasında samimi bir atmosferde gerçekleşti.

(Sema Yüksel Güngörmez)

Kaynak: Sema Yüksel Güngörmez

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.