SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’li Şadi Özdemir’den Nilüferliye hakaret gibi hareket

CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir, Nilüferlileri o kadar hafife alıyor ki ilçede seçim çalışması yapmak yerine memleketi Ardanuç’a gitti. Buradaki CHP adayının mitingine katılan ve onunla seçim çalışması yapan Şadi Özdemir, Nilüferli seçmeni çantada keklik görüyor. Bakalım Nilüferliyi hafife alan bu harekete Nilüferliler nasıl bir tepki verecek. 

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:55
Kaynak: Ayşe CANDAN

CHP Nilüfer’de mevcut Başkan Turgay Erdem yerine eski il başkanı ve belediyecilik geçmişi olmayan Şadi Özdemir’i aday gösterdi. Nilüfer’deki yerel iktidarını 25 yıldır sürdüren CHP’de, Şadi Özdemir seçmeni çantada keklik gördüğü için yata yata bir seçim kampanyası sürdürüyordu. Şadi Özdemir, seçimi o kadar basit görüyor olacak ki, Nilüfer’deki zaten çok az olan çalışmasını bırakıp memleketi Ardanuç’a gitti. Ardanuç Belediye Başkan adayı Ergül İstanbullu’nun kampanyasına katılan ve onunla seçim çalışması yapan Şadi Özdemir, CHP’li adayın mitinginde de boy gösterdi. 

Oysa Nilüfer’de kendisinin aday olduğu bir seçim var. Şadi Özdemir’in Nilüfer’e bakışı da böylece ortaya çıkmış oldu. Bu aynı zamanda CHP’nin Nilüfer’de elektrik direğini aday göstersek kazanırız mantığının da bir yansıması. Bu skandal gelişmeye Nilüferli seçmenin tepkisi ise merak ediliyor. Nilüfer seçmeni kendisini hiçe sayan, adate biz aday gösteririz sizde tıpış tıpış gider oy verirsiniz muamelesi yapan CHP ve adayına karşı sandıkta bir tepki verecek mi onu da Pazar günü göreceğiz. 

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.