SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’nin kalesinde Cumhur ittifakı coşkusu!

Yerel seçimlere 4 gün kala Mustafakemalpaşa’nın Taşpınar Mahallesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Alinur Aktaş ile MHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, büyük bir coşkuyla karşılandı. CHP’nin kalesi olarak bilinen ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sadece 23 oyun çıktığı mahallede, yerel seçimde Beygirci’nin 600 oyu geçmesi bekleniyor. 

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 13:23
Kaynak: Ayşe CANDAN
CHP’nin kalesinde Cumhur ittifakı coşkusu!

Seçim yarışının kıyasıya sürdüğün merkezlerden birisi de Mustafakemalpaşa. Bu dönem Cumhur İttifakı’ndan MHP’nin Ahmet Beygirci ile yarıştığı seçimlerde CHP’nin adayı ise eski Gençlik Spor bakanlarından Şükrü Erdem. Son günlerde bebek katili Abdullah Öcalan’la ilgili sözleri gündem olan ve büyük tepki gören CHP adayı Şükrü Erdem, 2019 seçimlerinin de mağlubu aynı zamanda. 

Mustafakemalpaşa’da CHP’nin adeta kalesi olarak bilinen Taşpınar’da çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ve MHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Mahalledeki değişim meydana yansırken, Beygirci ve Aktaş’a vatandaşların sevgi gösterileri ilçedeki seçimin yönünü de tayin eder gibiydi. Taşpınar, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sadece 23 oy çıkan bir mahalle ve CHP’nin kalesi olarak biliniyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 98’e yakın oy alan CHP, bu seçimde büyük bir şok yaşayabilir. Mahalledeki seçime yönelik tahminlerde Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Beygirci’nin burada 600 oyu geçmesi yönünde. Aktaş ve Beygirci’yi coşkuyla karşılayarak misafir eden ve aynı coşkuyla uğurlayan Taşpınar halkı, kararını vermiş gibi görünüyor. 

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.