SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski Bakan Varank’a takipçisi "Atom karınca" diyerek destek oldu

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasıyla birlikte bakanlık görevini Mehmet Fatih Kacır’a devredeceği belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Eski Bakan Varank’a takipçisi "Atom karınca" diyerek destek oldu

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, açıklanan yeni kabine üyeleri için tebrik mesajı yayınladı. Varank mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, “2005 yılından bu yana milletimize hizmet etme sevdasına katkı sağlamaya, son 5 yıldır da bakanlık vazifesiyle davasına omuz vermeye gayret ettiğim Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyor; tüm yeni kabine üyelerimize Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Varank'a "Atom karınca" benzetmesi

Varank’ın paylaşımı üzerine takipçilerinden destek mesajları yağdı. Takipçileri Varank için, “Allah senden de razı olsun Sn. Bakanım. Biz razıyız”, “Allah razı olsun Bakanım biz, samimiyeti içtenliği sizlerde gördük. Hakkınızı helal edin. Çok emek verdiniz çok yoruldunuz Ama Türkiye adına müthiş işlere imza attınız. Tarih sizleri böyle yazacak.. Müthiş Liderin Müthiş Bakanları”, “Vekilim Türkiye size de birçok şey borçlu! Siz bu ülkenin “Atom Karıncasısınız. Allah sizden razı olsun! Durmak yok, yola devam!” şeklinde destek yorumları yağdırdı. 

(Narin Demirci)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.