SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu'da 5 Yıllık Yatırım Planı: Kent Meydanı İlk Etap!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:51
Kaynak: Özkan GÜNGÖRMEZ
Gürsu'da 5 Yıllık Yatırım Planı: Kent Meydanı İlk Etap!

Ziyarette, 5 yıllık süreçte gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Işık, projenin ilk basamağında Gürsu Kent Meydanı'nı hizmete açacaklarını belirtti. Toplamda 28 projenin bulunduğunu açıklayan Işık, bu projeleri gelir getirici ve yatırım olmak üzere iki grupta sürdürdüklerini ifade etti.

Gürsu Kent Meydanı projesinin 15 dönümlük alanda hayata geçirileceğini ve 550 hissedar ile görüşmeler yapıldığını dile getiren Başkan Işık, mülkiyet sorunlarının çözüldüğünü belirtti. Postane binasının taşınmasıyla projenin önemli bir aşamasının tamamlanacağını söyledi ve projenin ilçeye nefes aldıracak bir meydan kazandıracağını vurguladı.

Gürsu'da altyapı sorunlarının çözüldüğünü ve 120 bin nüfusa eksiksiz hizmet verdiklerini aktaran Başkan Işık, ticaret geçmişinden gelen bir avantajla bütçelerini başarıyla yönettiklerini de sözlerinde belirtti.

Ziyarette, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı da Bursa basınının önemine değindi. Ayrıca, Basın Meslek Yasası'nın çıkarılmasıyla tehdit ve şantaja dayalı haberciliği önlemeye çalıştıklarını söyledi.

Ziyarete, Bursa Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

(Özkan Güngörmez)

Kaynak: Özkan GÜNGÖRMEZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.