SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte Büyükşehir’de gidenler ve gelenler!

Mustafa Bozbey’in Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde beklenen görevden alma ve atamalar başladı. Bozbey’e brifing veren Alinur Aktaş’ın ekibinden 5 kişi görevden alındı. Görevden almalar devam edecek. Bozbey’in Büyükşehir ekibi de şekilleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:13
Kaynak: Ayşe CANDAN
İşte Büyükşehir’de gidenler ve gelenler!

Büyükşehir Belediyesi’nde Alinur Aktaş’ın atadığı daire başkanları Cüneyt Taşkesen, Yunus Kaldırım, Alper Bayrak, Abdülkerim Baştürk ve Mehmet Veysi Tutkun dün akşam Bozbey’e brifing verdikten sonra görevden alındıkları tebliğ edildi. Bozbey brifing almaya devam ederken, diğer isimlerinde bir iki gün içinde görevlerine son verilmesi bekleniyor.
Öte yandan Başka Gazete’den Yaman Kaya, Bozbey’in yapacağı atamaları yazdı. Buna göre Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'na Bircan Uysal, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı'na Hamit Işık, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'na Pınar Işıkyıldız, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na Derya Özkök, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'na Hakan Tanrıöver, İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na Canalp Berkdemir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Gökay Azak’ın getirileceği bildiriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na Şafak Pala’nın atanması beklenirken,  Başkan Bozbey'den teklif geldi. Başkan Bozbey'in ekibinde yer alan Aytunç Esendemirci’nin Özel Kalem Müdürü olması bekleniyor. Tarım Peyzaj A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mehmet Aydın Saldız, Genel Müdürlük görevine ise Sedat Akar getiriliyor.

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.