SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey'de Geniş Katılımlı İftar Sofrası Kuruldu

Karacabey'de, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi organizasyonuyla geniş katılımlı bir iftar sofrası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:27
Kaynak: Özkan GÜNGÖRMEZ
Karacabey'de Geniş Katılımlı İftar Sofrası Kuruldu

 Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleşen iftara 7 bine yakın kişi oturarak, 3 bine yakın kişi de ayakta katıldı. Toplamda yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar, birlik ve beraberlik vurgusuyla geçti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, iftar öncesi yaptığı konuşmada, ilçenin gelişimine ve yapılan yatırımlara değindi. 2014 yılında ortaya konulan 3T ve 3D vizyonları doğrultusunda ilçenin büyüdüğünü belirten Özkan, Karacabey'in Türkiye'de en fazla yatırım alan ilçe olduğunu vurguladı. Özkan, önümüzdeki dönemde de Karacabey'i daha da güzelleştirmek için çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak düzenlenen iftar sofrasının önemine vurgu yaptı. Varank, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın gösterdiği hizmetlerin önemine dikkat çekerek, önümüzdeki dönemde de bu hizmetlerin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Sonuç olarak, Karacabey'de düzenlenen geniş katılımlı iftar sofrası, birlik ve beraberliğin simgesi oldu. Yapılan konuşmalarla ilçenin geleceğine dair umutlar ve beklentiler dile getirilirken, hizmetlerin devam etmesi ve Karacabey'in daha da gelişmesi temennisinde bulunuldu.

(Özkan Güngörmez)

Kaynak: Özkan GÜNGÖRMEZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.