SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köfteci Yusuf'a siber saldırı: Sistem çöktü hackerler milyon dolar istiyor

Bursa'da doğup Türkiye'nin dört yanına yayılan Köfteci Yusuf siber korsanların saldırısına uğradı. Sisteme sızıp tüm verileri çalan siber korsanlar, veriler için astronomik rakamlar istiyor. 

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2026 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2026 20:19
Kaynak: Alpaslan Yıldız
Köfteci Yusuf'a siber saldırı: Sistem çöktü hackerler milyon dolar istiyor

Geçtiğimiz cuma günü saldırıya uğrayan Köfteci Yusuf'un tüm verileri çalındı. Ülke genelinde yüzlerce şubesi olan firmada sistemler çalışmıyor. Yurtdışı kaynaklı saldırının ardından lojistik, sevkiyat satış gibi hayati birimlerde büyük sorunlar yaşanırken, Köfteci Yusuf'un milyon dolarlara varan zararla karşı karşıya olduğu söyleniyor.

Siber korsanların taleplerini kabul etmeyen şirket sunucularını yenileme kararı alırken, şirketin zamanında bu tür önlemleri almakta geciktiği için bu olayla karşılaştığı bildirildi. Yeniden sistem kurmak için harekete geçen şirketin zararı her geçen gün arttığı söyleniyor.

(Alpaslan Yıldız)

Kaynak: Alpaslan Yıldız

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.