SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer’de yarış kızıştı: Celil Çolak vurdu gol oldu

Nilüfer’de yata yata seçim kazanacağını düşünen ve doğru düzgün kampanya yürütmeyen CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir, gelen anket sonuçlarının ardından büyük panik yaşamaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 16:07
Kaynak: Ayşe CANDAN
Nilüfer’de yarış kızıştı:  Celil Çolak vurdu gol oldu

 AK Parti Adayı Celil Çolak’ın “Değiştir” mottosuna atıfta “Nilüfer’de bazı şeyler değişmez” bilbordları ile gündeme gelen Özdemir’in pasını Çolak gole çevirdi; “Değişmeyenler: Adam Kayırma, Yeşil Alanların Katli, Rant ve Rüşvet. Değişime Direnmek Gelişime Engel Olmaktır.”

Cumhur İttifakı Nilüfer adayı Celil Çolak, seçime artık günler kala Nilüfer’de seçime ortak olurken, her geçen gün oyunu artıran Çolak’ın yükselişi CHP adayı Şadi Özdemir’in gözünü korkuttu. Değiştir sloganının etkisini anketlerde gören Özdemir, “Nilüfer’e gülmek yakışıyor” sloganını bir kenara bırakarak “Nilüfer’de bazı şeyler değişmez” sloganı ile bilboardlara çıktı ama cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çolak, “Bazı Şeyler Değişmezmiş. Değişmeyenler: Adam Kayırma, Yeşil Alanların Katli, Rant ve Rüşvet. Değişime Direnmek Gelişime Engel Olmaktır. "Değişim İYİ’dir" Böyle Gelmiş Böyle Gitmeyecek.”

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.