SON DAKİKA
Hava Durumu

Oktay Yılmaz: “Gizli pazarlıklar ortaya çıkmaya başladı”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, HDP’li (Yeşil Sol) Sırrı Süreyya Önder’in Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini paylaşarak, “Gizli pazarlıklar ortaya çıkmaya başladı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Oktay Yılmaz: “Gizli pazarlıklar ortaya çıkmaya başladı”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda HDP’li (Yeşil Sol) Sırrı Süreyya Önder’in Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerini paylaşarak, “HDP’li Sırrı Süreyya Önder, ‘Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize taahhüt ettiği birtakım şeyler var. bunları yapmak zorunda’ diyor. Ve sonunda itiraf geldi… Gizli pazarlıklar ortaya çıkmaya başladı…” ifadelerine yer verdi.

Oktay Yılmaz’ın paylaştığı videoda ise HDP’li Sırrı Süreyya Önder şu ifadeleri kullanıyor: “Kendisinin (Kemal Kılıçdaroğlu) taahhüt ettiği birtakım şeyler var. yani örneğin bağımsız yargı. Bunu kendisi kamuoyu önünde defalarca deklare etti. Örneğin bizim arkadaşlarımızın cezaevinde boşuna yatıyor oluşunun ya da siyasi bir hınç alma duygusuyla yatıyor oluşunun altını kendisi çizdi. Dolayısıyla bu ağır bir sorumluluk aldı üzerine. Bunları yerine getirmek zorunda.”

(Özkan Güngörmez)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.