SON DAKİKA
Hava Durumu

Özür dile Şadi bey!

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir akıl almaz bir skandala imza attı. Gazeteci Mustafa Özdal’ın haberine göre Balgöç Genel Başkanı Emin Balkan ve yönetimini ziyaret eden Şadi Özdemir, “Bizim haccımız Atatürk’ün evi” ifadelerini kullandı. 

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 14:15
Kaynak: Ayşe CANDAN
Özür dile Şadi bey!

CHP’de belli kesimlerin İslamla olan sorunu bir türlü geçmiyor. İslam dininin inanç ve ritüellerini itibarsızlaştırmaya yönelen bu hareketlere bir yenisi de Bursa’da eklendi. Müslümanlar için kutsal bir vazife olan Hac ibadetine saygısızlığı adet edinen bu isimlere CHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Şadi Özdemir de katıldı. Espri yapayım derken kantarın topuzunu kaçıran Şadi Özdemir, Atatürk’ün Selanik’teki evini Hac yeri ilan etti. 

Duyanları şaşkına çeviren bu yaklaşım büyük tepki çekerken, Şadi Özdemir’in özür dileyip dilemeyeceği merak ediliyor. Mustafa Özdal’ın haberine göre Özdemir, ziyarette şunları söylüyor: “Aday adaylık başvurumu yaptıktan sonra ilk işim Yunanistan’da Atatürk’ün evine gitmek oldu. Arkadaşlar takıldılar bana, “Hacca mı gittin?” diye. Ben de arkadaşlarıma ‘Evet bizim de haccımız Atatürk’ün evi dedim”.

İçinde yaşadığı toplumdan kopuk, değerlerinden bir haber isimlerin CHP tarafından yönetimlere getirilmesi bu trajik rezillikleri de beraberinde getiriyor. İlçedeki oy dağılımı nedeniyle propaganda yapmaya bile gerek duymayan Şadi Özdemir, Nilüfer’e atama belediye başkanı olmanın rahatlığını yaşıyor. Oy veren seçmenlerin parti saplantıları ne yazık ki kentleri bu tür cehalet içindeki yapılan yönetmesine imkan veriyor. 

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.