SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Mustafakemalpaşa’da kriz büyüyor, sular durulmuyor! CHP İl Başkanı Yeşiltaş uyuyor mu?

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye geçmesinin ardından geçen ay maaşlarını alamayan çalışanların sıkıntısı devam ederken, CHP’li Başkan Şükrü Erdem’in ekibinin belediye çalışanlarına ciddi mobbingler uyguladığı ileri sürülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 16:35
Kaynak: Ayşe CANDAN
Yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Mustafakemalpaşa’da kriz büyüyor, sular durulmuyor!    CHP İl Başkanı Yeşiltaş uyuyor mu?

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde göreve gelir gelmez belediyenin borçlarını pankart yaparak hizmet binasına asan CHP’li Şükrü Erdem, çalışanların maaşlarını ödemek yerine maaş soran personeli kapı önüne koyduğu ileri sürülüyor. İddiaya göre belediye yönetimine alınan birkaç ismin kin ve nefretle personeli canından bezdirirken, belediyedeki uygulamalar her geçen gün daha fazla can sıkıyor. Çalışanların ciddi mobbing altında olduğu ileri sürülürken, borç ve tasarruf demagojisi adı altında personele baskı uygulanıyor. Daha da önemlisi CHP İl ve İlçe başkanları da yanlış yönlendiriliyor iddiası dilden dile dolanırken,  iddiaya göre belediyedeki belli kişilerin il ve ilçe başkanlarına yalan yanlış bilgiler aktardığını öne sürülüyor.

İşte Mustafakemalpaşa Belediyesi'nde ortaya atılan korkunç iddialardan bazıları; “Belediye personele baskı uygulayan isimlerin uygulamaları nedeniyle belediye yönetimi tarafından geçmişte görev yerleri değiştirilmiş isimler. Şimdi neden ve hangi gerekçelerle tam yetki verildi? Kimler, 1 günlüğüne usulsüz olarak zabıta müdürlüğü görevi ile asil müdür yapıldı?  Önceki dönem belediye başkanı Mehmet Kanar’ın döneminde bu kişilere açılan davalar ne durumda? Yeni yönetim haksız yere yüksek maaş alan bu kişiler hakkında neden bir şey yapmıyor? Hakkıyla çalışan emekçileri tasarruf adı altında ekmeği neden elinden alınmak isteniyor? Bir önceki özel kalem müdürünün maaşını belediye öderken, neden ilçe spor müdürlüğünde görevlendirildi? Tasarrufu ağzından düşürmeyenler gücü sıradan çalışan emekçilere mi yetiyor?”

(Ayşe Candan)

Kaynak: Ayşe CANDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.