SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da 39 Okuldan 890 Öğrenci Okul Sporları'nda Yarıştı!

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Okul Sporları İlçe Şenlikleri'nde 39 okuldan 890 öğrenci yarıştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:26
Kaynak: Özkan GÜNGÖRMEZ
Yıldırım'da 39 Okuldan 890 Öğrenci Okul Sporları'nda Yarıştı!

 İlkokul kategorisinde derece yapan öğrenciler ödüllendirilirken, yarışmaya katılan tüm okullara da spor malzemesi hediye edildi. Şenliklere Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Demirci, okul müdürleri ve sporcular katıldı.

İlkokul kategorisinde 39 okuldan 890 öğrenci yer aldı. Final müsabakalarında Naz Özdilek İlkokulu ve Hasan Öztimur 75. Yıl İlkokulu öğrencileri arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı ve Naz Özdilek İlkokulu şampiyon oldu. Ortaokul kategorisinde ise bin 944 sporcu arasından dereceye girenler önümüzdeki hafta yapılacak final programında kupalarını alacaklar.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, şenliklerle toplamda 4 bin 142 çocuğu spora teşvik ettiklerini belirtti. Yılmaz, sporun çocukların fiziksel ve duygusal gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, Yıldırım'ı sporun merkezi yapma hedeflerini paylaştı. Yıldırım'da yapılan spor yatırımlarının sonuçlarını gördüklerini dile getiren Yılmaz, çeşitli branşlarda lisanslı sporcu sayısının arttığını ve birçok başarı elde edildiğini söyledi. Ayrıca, yapılan spor okulları ve sosyal sorumluluk projeleri ile geniş kitlelere ulaşıldığını ifade etti. Yılmaz, turnuvaya katılım sağlayan okullara teşekkürlerini ileterek, spora katılanları cesaretlerinden dolayı tebrik etti.

(Özkan Güngörmez)

Kaynak: Özkan GÜNGÖRMEZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.