SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da Çocuklara Hizmet Yağmuru

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2019'dan beri çocuklara yönelik yatırımlara öncelik vererek, onları şanslı bir nesil olarak yetiştirmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:19
Kaynak: Sema Yüksel Güngörmez
Yıldırım'da Çocuklara Hizmet Yağmuru

Molla Yegân Çocuk Üniversitesi: Fatih Sultan Mehmet'in hocalarından Molla Yegân'ın ders verdiği tarihi medrese, çocuklara bilimin ve sanatın kapılarını açıyor. 6 bin mezun veren üniversitede 18 branşta eğitim veriliyor. Okul turlarında da çocuklar uzay bilimleri ile tanışıyor.

Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi: Barış Manço Kültür Merkezi'nde yer alan kütüphanede 6 bin 500 kitap ve 700 oyuncak var. Çocuklar 15 günde 3 kitap ve 1 oyuncak ödünç alabiliyor.

23 Spor Yatırımı: Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi başta olmak üzere 23 spor yatırımı ile Yıldırım, bir spor kentine dönüşüyor. 365 gün boyunca çocuklara ve gençlere spor imkanı sunuluyor. 5 yılda 200 bin çocuğa spor ve eğitim hizmeti verildi.

Başkan Yılmaz: "Aziz şehrimizin süregelen hikâyesinin bir parçası olmaktan gurur duyarak değerlerin şehri Yıldırım’ın güzel çocukları için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Ne varsa Yıldırım’da var. Yıldırım için fazlası var."

(Sema Yüksel Güngörmez)

Kaynak: Sema Yüksel Güngörmez

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.