SON DAKİKA
Hava Durumu

PKK’ya lanet edemeyenler!

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2021 20:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 20:51

Çocuk katili PKK ve onun ABD eliyle yaratılmış uzantıları sinsi ve vahşi eylemlerini sürdürüyor. Gücü günahsız insanlara yetiyor teröristlerin. İnsanlık suçu işliyorlar. Ne var ki, Batı sessiz, ABD güç bela kınıyor. Bazı Avrupa memleketleri açıkça desteklemekten utanmıyor. 


Ya bizdekiler? İçimizde de bırakın bunları lanetlemeyi, konuşamayanlar var. Bakın Abdülkadir Selvi köşesinde neler yazmış?


Kemal Kılıçdaroğlu, oturum başlamadan 1 dakika önce Enis Berberoğlu ile birlikte geldi. Oturum başlamadan da Meclis’ten ayrıldı. Kılıçdaroğlu iki bakanla görüştüğü için midir, yoksa dostlarını kızdırmamak için mi orasını bilemedim ama oturuma kalmadı. Bakanlar konuşmadan Meclis’ten ayrıldı.
Sayın Selvi bilemediğini söylüyor ama biz biliyoruz neden öyle yaptığını.


HDP’den PKK’yı lanetlemesini beklemek saflık olur. Bu partinin PKK destekçisi olduğunu herkes biliyor ama CHP’den de bunu açıkça duymak ister bu millet. Onları “dost” bellemesini değil. Kemal ortaya çıkıp “HDP’nin mutlaka PKK’yı lanetlemesi gerekiyor.” demesi gerek. O ne yapıyor? PKK’yı lanetler görünürken bile kem küm ediyor. Dostlarını incitmek istemiyor belli ki.


Konu vatan ey ahali! Bu işin şakası yok. İktidarı suçlayarak kimse bu gerçeği savuşturamaz. Savuşturmaya kalkan da işte bu hale düşer. 
PKK ve Fetö’nün “Siviller bombardıman sırasında öldü.” iftirasını yaymaya çalışan ve bunu soru işaretiyle de olsa ima edenler de en az bu terör örgütleri kadar suçludur ve vatan hainidir.


Teröriste terörist diyemeyen bir siyasi partinin kanuni olarak var olabilmesi tartışmalı bir konudur. HDP gibi bir partinin o “Demokrasinin beşiği” olarak adlandırılan memleketlerde dahi şansı yoktur. Bunun ispatı yakın zamandaki örnekleriyle malumdur. Tabii onlar PKK ve Fetö’yü kullandıkları için lanetleyemiyorlar. Kendilerinde muadili bir durum olduğunda iş değişiyor haliyle.


Bu arada gazetesinde “Ama ne yazık ki başarısız oldu operasyon. Bence askeri operasyonun dışındaki yöntemlerle çok yoğun bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler teşebbüs etmiş olsalardı, o değerli evlatlarımız bugün yaşıyor olabilirlerdi.” diyen Uğur da terörle mücadele karşısında devleti başarısız gösterme ve terör örgütüyle diyalog çağrısı yapmaktadır. Bu lafların ardında iyi niyet olduğunu düşünmek güçtür.
Kimin dost, kimin düşman olduğu bu durumlarda ortaya çıkar.
Vatanını sevenler de bu dönemlerde yükselir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.