SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu Belediyesinden Ambalaj İhale İlanı

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu Belediyesinden Ambalaj İhale İlanı
Gürsu Belediyesi Hizmet Sınırları İçerisinde Ayrı Toplanan Ambalaj Atıklarının Satış İşi - 2023

Gürsu Belediye Başkanlığından;
1.İŞİN KONUSU:
Gürsu Belediyesi hizmet sınırlarının tamamında (2872 Sayılı Çevre Kanununun 8, 11 ve 12 inci maddeleri ile 29.06.2011 tarihli ve 644 Sayılı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 inci ve 8 inci maddelerine dayanılarak 26.06.2021 tarih ve 31523 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği ve 12.07.2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Sıfır Atık Yönetmeliği ve mer’i mevzuat uyarınca Gürsu Belediyesi Hizmet Sınırları İçerisinde Ayrı Toplanan Ambalaj Atıklarının Satış İşi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile 24 (yirmidört) ay süre ile ihale edilecektir.
2.İHALE YERİ, TARİHİ, USULÜ ve MİKTARI:
İhale Yeri : Gürsu Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu
Tarihi : 25/04/2023
Saati : 10:30
Usulü : İhale yukarıda belirtilen yer ve tarihte 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi uyarınca AÇIK TEKLİF USÜLÜ ile yapılacaktır.

Sıra No İşin Adı Muhammen Bedel Geçici Teminat İhale tarihi 01 Gürsu Belediyesi Hizmet Sınırları İçerisinde Ayrı Toplanan Ambalaj Atıklarının Satış İşi 375.000,00TL 11.250,00TL 25/04/2023
10:30

3.İHALEYE KATILMA ŞARTLARI:
İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen niteliklere haiz olmak şarttır.

Türkiye’de tebligat için adres, telefon ve elektronik posta adresi, Kanuni ikametgâhını gösterir belge, Nüfus cüzdan sureti (gerçek kişiler için), Vekâleten iştirak ediliyorsa isteklinin adına teklif vermeye yetkisi olduğuna dair noter tasdikli vekâletname, ile vekilin nüfus cüzdan sureti (gerçek kişiler için), Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sânatkarlar Odasından veya ilgili meslek odasından odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan halen faaliyette olduğuna dair ihale ilanı yayını tarihinden sonra alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri, İsteklinin ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin noter tasdikli ortak girişim beyannamesi, İhale ilan tarihinden sonra Belediyemizden alacakları borcu yoktur belgesi, Faaliyet göstereceği Ambalaj Atığı toplama ayırma tesisinin (TAT) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ve/ veya İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden ambalaj atıkları toplama-ayırma konularında alınmış Çevre İzin ve Lisans Belgesi veya Geçici Faaliyet Belgesi, Geçici Teminat Makbuzu, İhale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz,(ihale dosya bedeli 300 TL’dir.) Bu işe ait Şartname mesai saatleri içinde Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünde görülebilir. Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir. İsteklilerin istenen belgeleri teslim etmeleri ve ihale saatinde Gürsu Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu’nda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale kararı ihale karar tarihinden itibaren en geç 15 iş günü içinde ita amirince onaylanır veya iptal edilir. İş bu ilan içeriği genel bilgi mahiyetinde olup, ihalede şartname hükümleri uygulanacaktır. Bu ilanda hüküm bulunmayan hallerde; 2886 Sayılı DİK’nun hükümleri geçerlidir.

#ilangovtr                   Basın no : İLN01809946

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.