SON DAKİKA
Hava Durumu

Emektar hemşireler ödüllendirildi

Bursa Sağlık Müdürlüğünce 'Hemşirelik Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, görevlerinde 30 yılını dolduran hemşirele

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Emektar hemşireler ödüllendirildi
Bursa Sağlık Müdürlüğünce 'Hemşirelik Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, görevlerinde 30 yılını dolduran hemşireler ödüllendirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Bursa Sağlık Müdürü Özcan Akan, hemşirelik mesleğine adım atacak olanlar ile görevlerini sürdürenlerin "Hemşirelik Haftası"nı kutladı. Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde hemşirelerin önemini vurgulayan Akan, şunları kaydetti: "Hemşirelerimiz olmazsa bu işi sürdüremeyiz, sağlık hizmeti olmaz. Sağlık sisteminde bu kadar önemli olan bu meslek grubunun, güçlü ve altyapısı uygun şekilde yetiştirilmesi lazım. Bütün sağlık çalışanları gibi hemşirelerimiz de bu işi gönüllülük esasına göre yapıyor. Bu gönüllülük hizmeti neticesinde sağlık hizmetlerimiz bugün dünyada gururla ifade edilen başarılara imza atmıştır. Dolayısıyla sadece bu hafta münasebetiyle değil bütün yıl size bu emeğin gururunu yaşatmamız ve her türlü desteği vermemiz gerekiyor."

Tören, Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile Akan tarafından görevlerinde 30 yılını doldurmuş hemşirelere birer plaket verilmesiyle sona erdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.