SON DAKİKA
Hava Durumu

Biz Anladık... Ya Siz?

Evet, biz anladık kime ve neye hizmet ettiğinizi, ya siz? Yalova'da köprülü kavşak yapılacak diye kesilen 180 çınar ağacının, Yırca'daki zeytinl

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2014 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2014 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Biz Anladık... Ya Siz?
Evet, biz anladık kime ve neye hizmet ettiğinizi, ya siz?

Yalova'da köprülü kavşak yapılacak diye kesilen 180 çınar ağacının, Yırca'daki zeytinlerden ne farkı vardı? Taksim'de ağaçlar kesiliyor diye ortalığı yakıp yıkanlar, sosyal medyada bas bas bağıranlar neredesiniz? "Atam izindeyiz" diye yıllardır izin kullanan geziciler nerdesiniz? Bu millete "koyun sürüsü" deyipte Londra'nın otur dediğinde oturup kalk dediğinde kalkıp ortalığı karıştıran eğitimli  köpekliğini yapanlar nerdesiniz?
Taksim'de ağaçlar kesiliyor heryer betonlaşıyor diyen çevreciler söz konusu CHP belediyesi olunca neden ses cıkartmaz oldular? Hele ki Atatürk'ün kenti Yalova'da. Kısa bir tarihi yolculuğa çıkalım,  Atatürk’ün  Yalova ve Termal karayolunda diktiği çınar ağaçları ve çiçekleri görmek için dünyanın bir ucundan 55 Yıl önce Yalova’ya gelen Dünyanın en güçlü lideri İngiltere Kralı (Edinburg Dükü Prens Philip)’in, kendisinden daha büyük bir dünya lideri olan Atatürk’ün yaptığı eserleri görmek için Yalova’ya geldiği o ağaçları kesen CHP belediyesine ses çıkartmayanlar, AK Parti mi sizin ağaç sevgisi duygunuzu kabartan? Buradan bakıldığında sizin söylemleriniz kadar kötü bir parti olmamalı bu ağaç sevgisi AK Partiyle gelişiyorsa!
Kimse bize martaval okumasın.. Siz ne çevrecisiniz nede çocuk ölümlerine karşı duygusal tiplersiniz. Siz düpedüz vatan hayinisiniz ve çıkartın üzerinizdekileri leş gibi ihanet kokuyosunuz!
A.Suat OKKALI
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.