SON DAKİKA
Hava Durumu

LADES

A.Suat OKKALI   Partimizde yapılan ya da yakında yapılacak olan il ve ilçe teş

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2014 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2014 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
LADES
A.Suat OKKALI

 

Partimizde yapılan ya da yakında yapılacak olan il ve ilçe teşkilat kongrelerinde ısrarla sürdürülen tek liste mantığını kavramış değiliz.

Evet, düz mantıkla baktığımızda bir bölünme olmasın diye bu tutum sergileniyor gibi fakat artık bu basit veya düz mantıkla gidilecek bir yol olmamalı. Daha uzun vadeli, detaylı planlar yapılarak hareket edilmeli diye düşünüyorum. Eğer AP Parti'yi daha ileriye taşıyıp, R.T.E'den önce ve sonra diye ikiye bölmek istemiyorsak (ki giderek bölünüyoruz) biran önce önlemler alıp dağıtılan ilgiyi tekrar toplamalıyız. Bunun en önemli yolu da yeni yapılanmadan geçiyor.

Öncelikle şunu kavramalıyız ki; alternatif listeler bize doğruyu görebilmemizi sağlamakla birlikte parti içindeki çürükleri temizlememize yardımcı olacaktır. Adaylar arasında çekişme olacak ki herkes kendine ona göre çeki düzen vermeli. Geçtiğimiz günlerde Bursa'mızda Sy. Başbakanımızın toplu açılış törenini  hepimiz gördük. Bu törendeki kalabalığa bakarak hemen aklımıza Gökdere'deki Recep Tayyip Erdoğan mitingini getirelim. Sizce bu aradaki uçurum fark oy oranına hiç mi yansımaacak? Sy. Cumhurbaşkanımız partili bir C.B olacağını söylemişti ve öyle davranıyor da. Bizim ondan da bir şüphemiz yok ama aynı duyguları teşkilatlar için söyleyemeyeceğim ki C.B. seçimlerinde nasıl çalıştıklarını da gördük. En basiti ilcemizde Sy. ERDOĞAN'IN hatrına kazanılmış bir belediye olmasına rağmen C.B seçimlerinde düşen bir oy oranı görmekteyiz. Hal böyle olunca da önümüzdeki genel seçimlerdeki tabloyu da görememek imkansız. AK Partiye gönül vermiş bir seçmen olarak ve ileride bu partiyle birlikte güzel işlere imza atmayı planlayan biri  adına, gelin BİLE BİLE LADES demeyelim. Seçimlerde teşkilatları baştan onaracak, tüm yaraları saracak, herkesi bütünleştirecek günün adamlarını değil gönül adamlarını ön plana çıkartıp hem paralelle mücadelede kararlı hem de genel seçim çalışmalarında istikrarlı yeni genç dinamik insanların da bulunduğu bir tablo oluşturup gücümüze güc katalım. Bizleri karanlıktan aydınlık günlere kavuşturan AK Parti, torunlarımızın da geleceklerini aydınlatmaya devam etmesi dileğiyle...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.