SON DAKİKA
Hava Durumu

SEN SUS KEMAL!

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2020 20:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2020 20:27

Kemal’in ağzını bu yazının yazıldığı saatlere kadar bıçak açmadı. Parti sözcüsü çıkıp bir iki mırın kırın etti ve parti sözcüsü olması hasebiyle söylediklerin parti adına ve dolayısıyla Kılıçdaroğlu adına söylediğini anlatıp durumu kurtarmaya çalıştı. Olmadı tabi. Partinin genel başkanıysan çıkıp konuşacaksın. Öyle kaçmak yok.

Gerçi adam da haklı bir yandan. Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Çıkıp tu kaka dese, kendi seçmeni dâhil (beton kafalılar hariç) çıkıp “Utan be!” diyecek. Kalkıp “Bravo büyük iş başardılar. Başta Sayın Erdoğan ve Sayın Albayrak ile tüm teknik kadroyu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dese… Yok diyemez. Böyle dediğini rüyasında görse birkaç yerinde birden uçuk çıkar. Psikologların kapısından düşmez olur. Hem ya ağababaları kızarsa?

O yüzden suskun Kemal. Bucak bucak kaçıyor, olayın yatışmasını bekliyor. Ne var ki, Sayın Başkanımız bu Cuma veya haftaya çıkıp “Şu kadar rezerv daha kesinleşti.” diye konuşursa ne olacak? Kemal Mogadişu’ya kaçıp iltica etmeye falan kalkabilir maazallah…

Ana Muhalefet Lideri böyle kaçınca insanın aklına ille de komplo teorileri geliyor. Bakın bu teorilerden biri şöyle;

Birileri bunu arayıp “Sen sus Kemal!” demiş olabilir. Ardından da muhtemelen şunları eklemiştir:

“Bak zaten Erdoğan çıkıp bir müjde vereceğini söyler söylemez biz o müjdenin ne olduğunu hemen açıklatıp etkisini azaltmaya çalıştık. Şimdi sen sus dillendirme. Zaten konuşunca pek bir şey de söyleyemiyorsun. Kendini batırıyorsun. Bir tazminat daha ödeme bari.”

Diğer bir mevzu ise, İBB Başkanının çıkıp sadece teknisyenleri tebrik etmesi. O garibim sahaya oynamak istemişti ama parti içi heykele taparların saldırısına uğradı. Ağza alınmayacak yorumlar yaptılar bunun tweetine. Adamı “Sarayın kulu kölesi” ilan ettiler yahu. Hani gençler diyor ya, “Şaka gibi” yahu.

Bu arada ben size bu sütunlardan açıklayayım. Bir iki ay içerisinde yeni bir müjde duyacaksınız. Bu seferki çok daha büyük bir etki yaratacak. Yankısı taa Hint’ten Çin’den duyulacak. İşte esas o zamlan Kemal’in haline acırım. (Lafın gelişi. Acımam vallahi…)

O zaman kaçacak delik de bulamayacak ve ya sakala, ya bıyığa tükürüp kaderini çizecek.

Haydi hayırlısı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.