SON DAKİKA
Hava Durumu

Sırp katliamının savunucusu Özkök

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2019 19:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 19:19

   Srebrenitsa soykırımını çok iyi bilenlerdenim. O melon ve insanlık dışı günleri yaşayanları çok dinledim. Hatta o katliamdan kurtulanların anlattıklarını da İngilizce ’den Türkçe’ye çevirdim. NATO güçlerinin nasıl sırtlarını dönüp bu katliama göz yumduklarını da biliyorum. Üstelik çok iyi biliyorum. Böylesi bir soykırım mazereti her ne olursa olsun hiçbir biçimde savunulamaz. Savunmaya kalkanlar da bu tarihi yüzkarasının ortağıdırlar.

Ne var ki Ertuğrul Özkök denilen zat pek öyle düşünmüyor. Artık entellik adına mı yoksa kendi de Müslümanlara diş bilediğinden midir bilinmez kalkıp Srebrenitsa katliamı savunucusu olup çıktı başımıza. Yine bir yazı yazmış; “Cumhurbaşkanı da dâhil birçok kişi “Srebrenitsa katliamı olmadı” dediği için Handke’ye verilen ödülü yerden yere vurmuştu.” Diye araya laf da sokmuş. Ardından Doğu Perinçek’in gönderdiği bir yazıyı iktibas edip kendine destek aramış.

         Sözde Ermeni olaylarıyla bağlantı kurma gayretine girmiş; “Türkiye şimdi Handke’ye karşı bu kampanyayı yaparak kendi ayağına kurşun sıkıyor.” Diye yazmış. Yani Avrupalıları kızdırıyormuşuz, “Aman kızdırmayalım” demeye getiriyor.

         Soykırım demek için mahkeme kararı lazımmış. Hani şu meşhur lafı hatırla: “Anan… kadı. Kime şikâyet edeceksin?” Katliamı yapan yaptık, göz yumduk diye mahkeme kararı verir mi hiç?

         Hem o karar var aslında. İnsanların (insan olanların) yüreklerinde var o karar.

Ertuğrul!

Kızarlarsa kızsınlar!

Ateş olan cürmü kadar yer yakar Ertuğrul. Sen bunlara yalakalık olsun diye uğraşıyorsun ama oradaki katliam görüntülerini bir daha izle istersen. Aslında izlesen de görüşün değişmeyecek çünkü ağababaları, Paganları pohpohlamak, İslam düşmanlığı yaparak puan kazanma peşindesin.

Büyük harflerle yazmışsın; “AVUSTURYALI YAZARIN SREBRENİTSA KATLİAMI YOK DEME HAKKI VAR” diye. Bizim de senin ne olduğunu ve neye, kime hizmet ettiğini söyleme hakkımız var!

Bir de AHİM ile ilgili akıl vermeye kalkıyor.

Bırak bu şakşakçılığı. Nobel almaya çalışıyorsun gibi görünüyor Ertuğrul! Devam et. Müslümanlara biraz daha saldırırsan verirler de…

         *****                   *****                   *****

İki çift lafım da İstanbul şehreminine olacak. Kalkmış Kanal İstanbul projesi ile ilgili konuşmuş; “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse ‘Sen ne yapıyorsun' der. Hepimize hesap sorar Fatih Sultan Mehmet.”

Eyy İmamoğlu! Sen Fatih Sultan Mehmet’i ağzına alırken dikkat et.

Ne oldu? Birden bire Osmanlıcı mı kesildin? Hani şu İzmir Belediyesi’nin yaptığı gibi. Diyor ya adamlar “İzmir’de belediyecilik 150 yaşında” diye. İşlerine gelince Osmanlı pekiyi, pek güzel oluveriyor birden. Geçmişlerini hatırlıyorlar. Gelmeyince de Osmanlı tu kaka…

Bir de “O hattaki tüm mülkiyetleri araştırıyoruz.” Demiş. Ne o? Tapularını mı iptal edeceksin? Şehremininin öyle bir yetkisi yok. Kendini başkomutan edasıyla zabıtalara karşılatınca havaya girdin herhalde.

İzmir deyince aklıma geldi. Örgütte sohbet hocalığı yapmak ve mahrem imamlarla iletişim kurmakla suçlan Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olma suçundan tutuklandı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel "Başkanımızla dayanışma halindeyiz. " demiş. Bakalım gerisi nasıl gelecek?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.