SON DAKİKA
Hava Durumu

Adıyaman'da askeri araca saldırı; 1 şehit

Adıyaman'da askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Adıyaman'da askeri araca saldırı; 1 şehit
Adıyaman'da askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.







Valilikten yapılan yazılı açıklama, Kömür beldesi Boğazözü mevkisinde dün saat 16.00 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarınca güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen saldırıda, jandarma er Mücahit Şimşek'in (21) yaralandığı hatırlatıldı.

Yaralı askerin, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtilen açıklamada, "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör örgütü ve iş birlikçilerine karşı yürüttüğümüz mücadele daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir. Alçakça ve korkakça gerçekleştirilen bu saldırı sonucu bugün bize bu acıyı yaşatanlar, bilsinler ki bunun bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir." ifadelerine yer verildi.

Bu arada, bölgede saldırının ardından başlayan operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesi Boğaözü mevkisinde dün askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu araç şoförü jandarma er Mücahit Şimşek, yaralanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.