SON DAKİKA
Hava Durumu

Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu!

Geçtiğimiz hafta İstiklal Marşı'nın dizelerini okuduktan sonra "Herhalde Çanakkale Destanı'ndan bu satırlar" diyerek büyük bir skandala imza

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2014 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2014 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Atatürk konulu kitabı öpüp başına koydu!
Geçtiğimiz hafta İstiklal Marşı'nın dizelerini okuduktan sonra "Herhalde Çanakkale Destanı'ndan bu satırlar" diyerek büyük bir skandala imza atan Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir vatandaş kendisine Atatürk’ü anlatan bir kitap hediye etti. Kitabı kalabalığa gösteren İhsanoğlu, kitabı öpüp başına götürdü.

Dün akşam Adana’ya gelen Ekmeleddin İhsanoğlu, bugünkü programına Adana Havalima’ndan başladı. Burada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile MHP ve CHP Adana milletvekilleri tarafından karşılanan İhsanoğlu, seçim otobüsüne çıktı.

 
ATATÜRK'Ü ANLATAN KİTABI ÖPÜP BAŞINA KOYDU
Burada bir vatandaş kendisine Atatürk’ü anlatan bir kitap hediye etti. Kitabı kalabalığa gösteren İhsanoğlu, kitabı öpüp başına götürdü.

 

BOZKURT İŞARETİ VE EKMEKLERLE KARŞILADI

İhsanoğlu, daha sonra havalimanından ayrılarak seçim otobüsüyle Bakımyurdu Caddesi’nde şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

İhsanoğlu, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etmek için geldiği Adana Valiliği önünde bir grup tarafından bozkurt işaret ve ekmeklerle karşılandı. Burada İhsanoğlu’nu görüntülemek için bir pikaba binen basın mensupları da zor anlar yaşadı. Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Mustafa Büyük ile basına kapalı görüştükten sonra Adana Büşükşehir Belediyesi’ne geçti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.